Skocz do zawartości

[Pytanie] Czy to bezpieczne ?

PandemiaMt2

Rekomendowane odpowiedzi

Ten bot jest dosyć bezpieczny, jednak przy większej ilości zrobionych refów Riot może zorientować się co do tego. Jeśli już się zorientują, to za karę zablokują możliwość tworzenia refferali a także skasują nagrody, które z refferali uzyskałeś - jeśli więc je wysłałeś je na główne konto to ich brak na podejrzanym koncie na pewno da Riotowi do myślenia, bo przecież RP nie giną, a co za tym idzie najprawdopodobniej usuną je z głównego konta, na które te nagrody przesłałeś.

Witam. Czytał sporo tematów dot. tych botów z reflinkami. Czy jeżeli ustawie sobie takiego bota aby nabijał mi te reflinki na głownym koncie to dostanę bana ? Bo jeżeli tak to bym zrobił te refilmiki na 2 konto i podarowywał prezenty na głowne. Porsze o szybkie odp. -.-

Legenda głosi, że ktoś otrzymał bany za duża ilość referali, lecz jakos potwierdzenia nie widziałem. Czy też było, że blokują ci możliwość już zapraszania, a wszystko wcześniej uzyskane dzięki referalom zostanie zabrane. Jak zrobisz referale nie przesadzając z ilościa to nic ci nie grozi :)

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający forum [Pytanie] Czy to bezpieczne ?   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...