12kzhita Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Witam zastanawiam sie nad kupnem CASH lecz nie wiem co i jak mógłby ktoś wytłumaczyć ? oczywiście będą like Odnośnik do komentarza
MKS™ Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Wejdź na stronę i zaloguj się. http://d187.netmarble.com/ Gdy się już zalogujesz na górnym pasku masz "SHOP". Najedź na to kursorem i wybierz "add NC". Dalej dasz już radę. by Presidont Odnośnik do komentarza
12kzhita Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 mam problem ponieważ gdy chce kupic te NC za pomocą smsa mam wpisac swój numer tele ale jak wpisuje to jest jeszcze 1 miejsce na cyfre i nie da sie dac continue pomoze ktos ? :P Odnośnik do komentarza
MKS™ Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 mam problem ponieważ gdy chce kupic te NC za pomocą smsa mam wpisac swój numer tele ale jak wpisuje to jest jeszcze 1 miejsce na cyfre i nie da sie dac continue pomoze ktos ? :P Spróbuj innym sposobem, bo ja nie wiem po co ta jeszcze 1 cyfra, a na dodatek gorzej wyjdziesz wysyłając SMS. Najlepiej zrób przelewem, albo paysafecard. by Presidont Odnośnik do komentarza
XxWTFxX Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Może trzeba jak w LoL wczesniej wpisać cyfry kraju? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.