JayJayowaty Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Cześć razem z kolegą chcemy zagrać razem ale ja go nie widzę ani on mnie o,0 Gramy na PvP sotimy w tym samym miejscu ale nadal ja go nie widze ani on mnie-,- Wiecie może jak zrobić żebyśmy mogli grać razem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaxax Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 A gracie na tym samym serwerze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucjann Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 obydwoje gracie na PC, czy PS3? jezlei jeden z was gra na innej platformie to nie ma mozliwosci wspolnej gry. druga rzecza jest wspolna faza - najedz na nick kolegi w grupie i z opcji wybierz 'phase with' trzecia mozliwosc - stancie w watchtower w tech wingu kolo wejscia do khandaq, jeden z was wchodzi i od razu wychodzi - mozna w ten sposob zresetowac faze. ewentualnie jeden z was moze sie wylogowac i zalogowac ponownie - powroci w to samo miejsce zresetowany... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JayJayowaty Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Do zamknięcia Po prostu on właczył na US a nie na UE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.