gifi0099 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Jestem zalogowany i klikam ''Graj'' następnie daje 2 razy ''Akceptuj'' i pojawia mi się ''Wystąpił błąd: Nie odnaleziono wersji'' Proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza
xKurek Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Mogę się mylić, ale spróbuj usunąć Grę z rejestru, jeżeli miałeś ją kiedykolwiek. Odnośnik do komentarza
GM4L_Katol Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Uruchom jako admin, wylacz z procesow. Odnośnik do komentarza
gifi0099 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 to z rejestrem robilem ale nie dziala. ;/ admin tez nic. Odnośnik do komentarza
BFH Polska Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Robiłeś Reinstall gry ? Coś zmieniłeś w plikach BFH - nie wiem, przenosiłeś grę w inne miejsce, na inny dysk ?? To może być powodem tego błędu - nie może odnaleźć ścieżki Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE BFH Polska Odnośnik do komentarza
gifi0099 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Robiłeś Reinstall gry ? Coś zmieniłeś w plikach BFH - nie wiem, przenosiłeś grę w inne miejsce, na inny dysk ?? To może być powodem tego błędu - nie może odnaleźć ścieżki nie mam bf na kompie bo nie moge wogle pobrac i nie robilem reinstal i nie przenosilem. Odnośnik do komentarza
Kacki Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Masz wtyczki do przeglądarki zainstalowane/zaktualizowane? Odnośnik do komentarza
gifi0099 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 wtyczki mam Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.