PelenMuzyki Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Siemka. Mam pytanie jak zrobić(wiem że się da) żeby zamiast 'ZALECANE' bylo np. 'Darius' i itemy które ja wybiorę? Limit lajk+5 profil. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PonyFag Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 użyj item sets jak wchodzisz w swoj profil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Costa. Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Wchodzisz w swój profil -> Item sets i tam możesz sobie stworzyć dla siebie Po prawej u góry wpisujesz sobie np. "darius" i potem niżej masz 3 linijki lub więcej, które możesz też nazwać i wrzucać tam itemsy exModerator Counter Strike Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelenMuzyki Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Gdzie to 'item sets' się znajduję? /LOL po Polsku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Costa. Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Profil (to obok sklepu pod nickiem) i ostatnia zakładka od lewej strony/pierwsza od prawej. exModerator Counter Strike Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vertoi Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 zakładka przedmioty w profilu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.