Skocz do zawartości

[Pytanie] Server ;C

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Posiadam Server Działki+Survival

Jest 22 slotowy

Był na wersję 1.5.2 i było max 10 Graczy 3/4 to byli koledzy mojego Admina ,którzy przybyli z opisu Skype

Zmieniłem na 1.6.2 I teraz świeci pustkami

Sloty to nie problem moge dac do 40

Server pod względem Pluginów,Skryptów Jest Naprawde Fajny

1: Co mam zrobić by grało na nim wiele Graczy

2: Podajcie Fora,Portale,Strony Internetowe , na ktorych mógłbym zareklamować swój Server

3: Czy warto spowrotem zmienić na 1.5.2 ?

4: Czy byłby ktoś chętny kto nakręciłby GamePlay z Servera ?

5: Co dodać aby Gracze nie nudzili się , Posiadam SG,Spleefa,System Trampolin,Jakie minigry dodać ?

Myślałem nad takim czymś jak Dopracowanie JESZCZE BARDZIEJ Pluginów , Dodanie Jeszcze czegos fajnego , Usuniecie Dzialek Tzn

Zaczać wszystko od nowa

Czy to dobry pomysł czy zły ?

Jeśli tak to proszę o podanie forów na PW :) Naprawdę potrzebuje pomocy

Zajebiste pytanie...

Oczywiście, że gdy na serwerze jest dodane coś unikalnego, coś czego nie ma nigdzie indziej, a pluginy są estetycznie spolszczone i nie mają błędów, to przyciąga to graczy. Podstawowa zasada. :)

Aby serwer zareklamować musi on być najpierw dopracowany, bo nawet JJayJoker nie zareklamuje, jeżeli serwer jest zwyczajnie słaby.

Pozdrawiam.

W sumie nie dziwię się. 22 sloty, to prostu zbyt mało, na takiej ilości można zrobić Kwadratową Masakrę, ale nie Survival, bo nie ma to żadnego sensu.
Jedna gildia 20 osób i serwer pełen, to z kim się będzie można bić, prowadzić wojny? Z samym sobą? xD

Ludzie inaczej patrzą na serwer gdzie jest 100 realnych slotów, a inaczej na 22... Co nie zmienia faktu, że da się taki serwer zareklamować, trzeba umieć.

Pozdrawiam.

Nie zmieniaj na 1.5.2 Nikt już nie gram na tej wersji, Jeśli serwer jest dobry to gracze to zauważą i zaczną zapraszać kolegów i znajomych ;) Na sam początek przydała by się jakaś reklama, Jest mnóstwo stron, List serwerów na których możesz dodać reklamę swojego serwera ;)

@Szymon: Nikt nie wie, czy pomoże, czy nie, ale ludzie inaczej patrzą już na 40 slotów, aniżeli 22. Po prostu 22 wygląda nieprofesjonalnie.

Oczywiście lepsze 20 slotów bez lagów, niż 40 na lagach. ._.

Powstawiaj wszędzie reklamy, refreshuj temat co sekundę, minecraft-list, mcservlist, mclist - tam wstaw reklamy i będzie dobrze, jeśli masz ogarnięty serwer! ;)

Pozdrawiam.

1.zrobic rekleme tu i na jakich innych duzych forach

2.nie moge(regulamin)

3.nie warto.
4.moze ja, ale ja wole nakrecac z kolegami

5.jesli mowisz ze masz SG, spleefa,jakieś trampoliny to juz nic nie dodawaj

od siebie: mozesz dac jakis exp ze stona/powiekszony exp, otherdrops itp.

Lat: 16
Nick: Imzymiere

Zbuduje spawn na twój serwer or something xDpisz pw

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [Pytanie] Server ;C   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...