SzymonH22 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Witam Posiadam Server Działki+Survival Jest 22 slotowy Był na wersję 1.5.2 i było max 10 Graczy 3/4 to byli koledzy mojego Admina ,którzy przybyli z opisu Skype Zmieniłem na 1.6.2 I teraz świeci pustkami Sloty to nie problem moge dac do 40 Server pod względem Pluginów,Skryptów Jest Naprawde Fajny 1: Co mam zrobić by grało na nim wiele Graczy 2: Podajcie Fora,Portale,Strony Internetowe , na ktorych mógłbym zareklamować swój Server 3: Czy warto spowrotem zmienić na 1.5.2 ? 4: Czy byłby ktoś chętny kto nakręciłby GamePlay z Servera ? 5: Co dodać aby Gracze nie nudzili się , Posiadam SG,Spleefa,System Trampolin,Jakie minigry dodać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrozo Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Daj reklamę tutaj na mpcforum. Kumpel twierdzi że po reklamie tutaj ilość graczy na jego serwerze gwałtownie wzrosła. Nie polecam cofania do 1.5.2 - bo na zawsze w nim utkniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonH22 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 @Mała Zmiana Posiadam takową reklame jednak nic ona nie daje praktycznie ;c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Risen. Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 1. Zrób reklamę... (patrz niżej). 2. Forów nie mogę podać, jest to niezgodne z regulaminem, ale oprócz forów masz jeszcze listy serwerów Minecraft, też coś to da. 3. Stanowczo nie. 4. Nie wiem, ja nie. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonH22 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Myślałem nad takim czymś jak Dopracowanie JESZCZE BARDZIEJ Pluginów , Dodanie Jeszcze czegos fajnego , Usuniecie Dzialek Tzn Zaczać wszystko od nowa Czy to dobry pomysł czy zły ? Jeśli tak to proszę o podanie forów na PW Naprawdę potrzebuje pomocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Risen. Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Myślałem nad takim czymś jak Dopracowanie JESZCZE BARDZIEJ Pluginów , Dodanie Jeszcze czegos fajnego , Usuniecie Dzialek Tzn Zaczać wszystko od nowa Czy to dobry pomysł czy zły ? Jeśli tak to proszę o podanie forów na PW Naprawdę potrzebuje pomocy Zajebiste pytanie... Oczywiście, że gdy na serwerze jest dodane coś unikalnego, coś czego nie ma nigdzie indziej, a pluginy są estetycznie spolszczone i nie mają błędów, to przyciąga to graczy. Podstawowa zasada. Aby serwer zareklamować musi on być najpierw dopracowany, bo nawet JJayJoker nie zareklamuje, jeżeli serwer jest zwyczajnie słaby. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EvilDemage Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 1. dobra reklama 2. eventy 3. youtuberzy 4. ciekawe pluginy. x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonH22 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Server pod względem technicznym jest naprawdę dopracowany ;C Eventy były codziennie Jak wybijała sumka 15 Graczy Po evencie cały tłum znikał po prostu i były pustki do wieczora po 2-3 Graczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Risen. Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 W sumie nie dziwię się. 22 sloty, to prostu zbyt mało, na takiej ilości można zrobić Kwadratową Masakrę, ale nie Survival, bo nie ma to żadnego sensu.Jedna gildia 20 osób i serwer pełen, to z kim się będzie można bić, prowadzić wojny? Z samym sobą? Ludzie inaczej patrzą na serwer gdzie jest 100 realnych slotów, a inaczej na 22... Co nie zmienia faktu, że da się taki serwer zareklamować, trzeba umieć. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonH22 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Czyli powiększenie slotów pomoże ? Do ilu ? Mam Możliwość tak jakoś do 40 A mam taka pytanko Zresetowac Eq Graczy,Mape,Działki i Zacząć wszystko od nowa i pododawac HideAndSeek,Paitballa ITP ? Sloty Dodane Jest 40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Nie zmieniaj na 1.5.2 Nikt już nie gram na tej wersji, Jeśli serwer jest dobry to gracze to zauważą i zaczną zapraszać kolegów i znajomych Na sam początek przydała by się jakaś reklama, Jest mnóstwo stron, List serwerów na których możesz dodać reklamę swojego serwera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Risen. Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 @Szymon: Nikt nie wie, czy pomoże, czy nie, ale ludzie inaczej patrzą już na 40 slotów, aniżeli 22. Po prostu 22 wygląda nieprofesjonalnie. Oczywiście lepsze 20 slotów bez lagów, niż 40 na lagach. Powstawiaj wszędzie reklamy, refreshuj temat co sekundę, minecraft-list, mcservlist, mclist - tam wstaw reklamy i będzie dobrze, jeśli masz ogarnięty serwer! Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaczeqPr Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 1.zrobic rekleme tu i na jakich innych duzych forach 2.nie moge(regulamin) 3.nie warto.4.moze ja, ale ja wole nakrecac z kolegami 5.jesli mowisz ze masz SG, spleefa,jakieś trampoliny to juz nic nie dodawaj od siebie: mozesz dac jakis exp ze stona/powiekszony exp, otherdrops itp. Lat: 16Nick: ImzymiereZbuduje spawn na twój serwer or something pisz pw Prezka HERE: http://www.mpcforum.pl/topic/1530625-zostanę-budowniczym-głownie-fantasy-oldtime/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonH22 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 OtherDrops jest , exp z niego tez jest ;c No to jak ktoś chętny to wbijcie na server I tam pogadamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoQuseK Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 1. Bardzo fajna, reklama - graficzna 2. Tutaj . . . 3. Nie warto 4. Musisz poszukać YouTubera ( będzie chciał jakieś drobne zł ) 5. Najlepiej czysty FB + dodatki minigames - splegg , 1vs1 , wizard. Nykeria.pl / 07.04.2016 / Metin2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.