AliGi Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Hej. Poprzednio miałem problem bo po meczu wyskakiwał mi błąd, a teraz mam problem z pingem. Poprzednio gra(folder) była kopiowana, a nie instalowana, więc tym razem zainstalowałem grę, ale jej nie patchowałem bo pewnie trwałoby to z 6h jak nie dłużej. Po kopiowałem pliki do folderu z grą żeby uniknąć długiego patchowania. Niestety teraz podczas gry mój ping jest bardzo wysoki, co może być przyczyną tego?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaSicPl Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Czy taki ping jest stały czy skacze co jakiś czas ? Jest tak dokładnie od tego reinstallu ? Może to wina internetu/providera/routera ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AliGi Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Skacze tak np od 250 do 450. Dzieje się właśnie od czasu kiedy zainstalowałem grę, Nie jest to wina routera bo odłączyłem go i taki sam ping był. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriano™ Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Usuń program Pando Media Booster (PMB) i zobacz czy coś pomogło. U mnie nie ale i kilku osób ktore znam tak. Spróbuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matteom5 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Ja dzisiaj miałem do nawet 15000-20000 ping na EUNE(!!!), przejebałem rankeda, ale napisałem do supportu żeby to sprawdzili, bo to na pewno nie wina routera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kleas Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Jakiego masz neta ? Może Twój dostawca przeciążył neta , albo masz nieodblokowane porty . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cheatek Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Jakiego masz neta ? Może Twój dostawca przeciążył neta , albo masz nieodblokowane porty . Odblokowane porty?I ty masz kid moda? Napraw klienta, sprawdź czy pingi do innych serwerów np. o2 też ci skaczą.Jak nie wiesz jak to wejdź w konsole i wpisz "ping o2.pl -t" i enter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaSicPl Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Najpierw niech sprawdzi czy to nie chodzi o router i niech pinguje bramkę wyjściową z parametrem -t. Jeżeli to nie wina routera to moze pingować strony albo zrobic to komendą tracert o2.pl na przykład i sprawdzić gdzie powstają opóźnienia. To samo moze zrobić na serwery riotu których ip można sprawdzić w internecie. Bramka wyjściowa routerów to najczęściej 192.168.1.1 B. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cheatek Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Najpierw niech sprawdzi czy to nie chodzi o router i niech pinguje bramkę wyjściową z parametrem -t. Jeżeli to nie wina routera to moze pingować strony albo zrobic to komendą tracert o2.pl na przykład i sprawdzić gdzie powstają opóźnienia. To samo moze zrobić na serwery riotu których ip można sprawdzić w internecie. Bramka wyjściowa routerów to najczęściej 192.168.1.1 B. Nie da się zpingować bezpośrednio serwerów lola przez konsole, tylko przez klient(jakieś zabezpiecznie), próbowalem kiedyś. Najprawdopodobniejszym problemem jest zjebany klient Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaSicPl Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Ok, ale niech sprawdzi komendą ping i tracert jakąś stronę . Dowie sie bynajmniej czy t to nie router/provider. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AliGi Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Już wszystko wróciło do normy, nie mam pojęcia co było, samo przeszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AliGi Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.