Skocz do zawartości

[Problem]Ping z 60 do nawet 450

AliGi

Rekomendowane odpowiedzi

Hej. Poprzednio miałem problem bo po meczu wyskakiwał mi błąd, a teraz mam problem z pingem. Poprzednio gra(folder) była kopiowana, a nie instalowana, więc tym razem zainstalowałem grę, ale jej nie patchowałem bo pewnie trwałoby to z 6h jak nie dłużej. Po kopiowałem pliki do folderu z grą żeby uniknąć długiego patchowania. Niestety teraz podczas gry mój ping jest bardzo wysoki, co może być przyczyną tego??

Jakiego masz neta ? Może Twój dostawca przeciążył neta , albo masz nieodblokowane porty .

Odblokowane porty?I ty masz kid moda?

Napraw klienta, sprawdź czy pingi do innych serwerów np. o2 też ci skaczą.Jak nie wiesz jak to wejdź w konsole i wpisz "ping o2.pl -t" i enter

Najpierw niech sprawdzi czy to nie chodzi o router i niech pinguje bramkę wyjściową z parametrem -t. Jeżeli to nie wina routera to moze pingować strony albo zrobic to komendą tracert o2.pl na przykład i sprawdzić gdzie powstają opóźnienia. To samo moze zrobić na serwery riotu których ip można sprawdzić w internecie.

Bramka wyjściowa routerów to najczęściej 192.168.1.1

B.

fiR919k.png

Najpierw niech sprawdzi czy to nie chodzi o router i niech pinguje bramkę wyjściową z parametrem -t. Jeżeli to nie wina routera to moze pingować strony albo zrobic to komendą tracert o2.pl na przykład i sprawdzić gdzie powstają opóźnienia. To samo moze zrobić na serwery riotu których ip można sprawdzić w internecie.

Bramka wyjściowa routerów to najczęściej 192.168.1.1

B.

Nie da się zpingować bezpośrednio serwerów lola przez konsole, tylko przez klient(jakieś zabezpiecznie), próbowalem kiedyś.

Najprawdopodobniejszym problemem jest zjebany klient

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [Problem]Ping z 60 do nawet 450   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...