Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] SimCity 5

StuSto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio zachciało mi się pograć mw simcity 5 ( origin) i po prostu gdy klikam graj to obok myszki pokazyje sie ladowanie i po paru sekundach znika i nic sie nie odpala, sprawdzalem aktualizacje ale zadnych nie ma, czy zostaje mi tylko przeinstalowanie simcity?

Budowniczy
Opublikowano

Przeinstaluj, lub poprostu aktualizacja sterowników, lub poczekania nawet do 1 godz, jeden użytkownik miał ten sam problem i mu to pomogło, co ja napisałem, więc tobie radze to samo zrobić, może zadziała, może nie, jak nie będzie działać, możliwe jest to, że coś z systemem jest nie tak :/

Pozdrawiam!

Opublikowano

Nie bo mi dzialalo zwykle stery mam aktualne tylk ocos z origini zjebane ... bf3 i fifka normalnie leca (choc fifka ostatnio zwisza) te origini to jedno wielkie gowni potem jbene reinstala

Opublikowano

To jest Origin. Nic dziwnego że ci gra nie działa, bo miałem podobnie z Mass Effect 3.

Jedyna opcja ode mnie, to albo reinstalacja Origina, albo poczekać jakiś czas... Bo support praktycznie, gówno robi...

Opublikowano

@up szczera racja i wina lezy po ich stronie zadne reinstalle gry nie pomogly nic... gowno wielkie gowno co oni robia dalem 140 zloty i nawet pograc nie moge gowno nad gownami te origin. po prostu rozpiera mnie energia 140 zl w bloto ...

Budowniczy
Opublikowano

Tak, dla mnie też, Orgin, to głupia platforma, lepiej kupić grę w sklepie, niż przez internet, bo niewiadomo czy będzie działać -,-

A więc nie polecam kupywana w Orgin gier.

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...