StuSto Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Ostatnio zachciało mi się pograć mw simcity 5 ( origin) i po prostu gdy klikam graj to obok myszki pokazyje sie ladowanie i po paru sekundach znika i nic sie nie odpala, sprawdzalem aktualizacje ale zadnych nie ma, czy zostaje mi tylko przeinstalowanie simcity? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
efx Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Przeinstaluj, lub poprostu aktualizacja sterowników, lub poczekania nawet do 1 godz, jeden użytkownik miał ten sam problem i mu to pomogło, co ja napisałem, więc tobie radze to samo zrobić, może zadziała, może nie, jak nie będzie działać, możliwe jest to, że coś z systemem jest nie tak :/ Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StuSto Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Nie bo mi dzialalo zwykle stery mam aktualne tylk ocos z origini zjebane ... bf3 i fifka normalnie leca (choc fifka ostatnio zwisza) te origini to jedno wielkie gowni potem jbene reinstala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DesoPL Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 To jest Origin. Nic dziwnego że ci gra nie działa, bo miałem podobnie z Mass Effect 3. Jedyna opcja ode mnie, to albo reinstalacja Origina, albo poczekać jakiś czas... Bo support praktycznie, gówno robi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StuSto Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 @up szczera racja i wina lezy po ich stronie zadne reinstalle gry nie pomogly nic... gowno wielkie gowno co oni robia dalem 140 zloty i nawet pograc nie moge gowno nad gownami te origin. po prostu rozpiera mnie energia 140 zl w bloto ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
efx Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Tak, dla mnie też, Orgin, to głupia platforma, lepiej kupić grę w sklepie, niż przez internet, bo niewiadomo czy będzie działać -,- A więc nie polecam kupywana w Orgin gier. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.