EvilDemage Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 zamówiłem hosting na stronie hostinger.pl i pisze mi Twoja domena nie wskazuje obecnie na nasze serwery nazw, więc usługi takie jak FTP, Menedżer Plików, Kreator Stron, Email (i inne) nie będą działały. Proszę pamiętać, że zmiana DNS może potrwać do 24 godzin. tez tak macie x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CoderX Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Tam gdzie kupiłeś domenę musisz zmienić DNS na hostinger DNS: (ns1.hostniger.pl, ns2.hostniger.pl, ns3.hostniger.pl) ale nie jestem pewien czy to te DNS'y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dann5 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Mi sie tez zdaje, tak jak koledze nademna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich4S Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Tak, zmiana dns może trwać bardzo długo, proponuje zająć się dziś czymś innym i sprawdzić dns jutro Wykonuje strony na zlecenie, tematyka dowolna. Szablon moze byc dostarczony przez klienta. Strony da sie podpiac pod gry lub inne skrypty serwisow internetowych. Mozliwa jest integracja z gotowym forum. Wszelkie informacje na priw, lub gg 9332277 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EvilDemage Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 tyle ze zamówiłem w czwartek no nic poczekam do poniedziałku narazie postawie www na friko.pl x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YoJoe Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Zmiany w DNS w polsce propagują się do 48h. Najczęściej, jeśli łącza idą przez węzeł plix/kix i a dostęp do sieci daje większy operator (tpsa, orange, upc ...) to 2-4h wszystko rusza z kopyta. Pewnie namieszałeś z ustawieniami gdziekolwiek się dało tani hostingrejestracja domentanie odnowienia domen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.