Qentinios Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Część dalsza nowych skyboxów - tym razem 9 nowych. Poprzednie nieba i temat: http://www.mpcforum.pl/topic/985946-ss-resthea-nowe-nieba/ Wszystkie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
z4z0l Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Niesamowite... Świetna robota, aż brak słów. umarł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelenMuzyki Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Bardzo sympatyczne dla oka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poldinho Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Cos pieknego Ogladajac to myslalem ze to sa nieba z jakiegos filmu a nie metina http://resthea.eu/forum/index.php?/user/65-rebi/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maqabra Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 To jest Metin? Jeszcze tylko textury podłoża i inna gra względem grafiki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuboxowy Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 z jakiej gry to zabraliscie tak jak zbroje itd.. NIE POLECAM NOWEJ JAKOŚCI ,SAME BUGI, STRATA CZASU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AincradOnline Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 z jakiej gry to zabraliscie tak jak zbroje itd.. Moim zdaniem jest to brane z template'ów od scen z 3ds które są dostępne do pobrania na necie. Twierdzę tak ponieważ w teamie nie mają grafika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qentinios Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Oczywiście, nie są to obrazy naszego autorstwa, ja je tylko przystosowałem do metina, co można porównać do znalezienia na internecie gotowego stocku, dodaniu nicku, i mamy sygnaturę Ich źródło, zostawię dla siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
styxu12345 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Wystartujecie kiedyś? -.^ Zajebiste nieba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qentinios Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Wystartujecie kiedyś? -.^ Zajebiste nieba Kiedyś? Na pewno. Być może kolejne nieba będą już 'autorskie', bo odkryliśmy pewien sposób który może nam w tym pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ranchel Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 No dobra, nieba fajne, podobają mi się. Ale ten serwer miał ruszyć w wakacje "podobno". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oleczkaAAAA Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Serwer wystartował czy dopiero trwają prace nad nim ?Bo aktualnie nie ma gdzie grac bo same #gunwo wychodzi. AntyWarn @Praca jest nieziemska...Przypomina to mi krajobrazy z gothic III Alistria.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qentinios Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Serwer wystartował czy dopiero trwają prace nad nim ? Bo aktualnie nie ma gdzie grac bo same #gunwo wychodzi. AntyWarn @ Praca jest nieziemska... Przypomina to mi krajobrazy z gothic III Trwają prace, jak zawsze. No dobra, nieba fajne, podobają mi się. Ale ten serwer miał ruszyć w wakacje "podobno". Miał wystartować w listopadzie 2012 . Uwierz, że dla nas jest to tak samo irutujące - ale zawsze kiedy podajemy sobie jakis termin, po to żeby się zmobilizować, przy okazji czasami nieopatrznie wygadamy i jest niesmak, nie udaje się go dotrzymać. Dlaczego - bo zawsze wychodzi jeszcze 10, 20 rzeczy których nie przewidzieliśmy, a które trzeba zrobić, albo by się przydało - my praktycznie przebudowujemy tą grę, na każdym poziomie, nie tylko dodajemy nowe. Dlatego tak trudno jest tu mówić o terminie, bo ilość zmian które zrobiliśmy do tej pory i mamy do zrobienia, i w planach, jest myślę nieporównywalna do żadnego, innego projektu. Ale kiedy już uznamy że dość, będzie to na pewno serwer jedyny, w swoim rodzaju, a o tym że to jeszcze jest metin będzie przypominał zapewne tylko interfejs, skille, system walki, i silnik gry. Dość wspomnieć, że: - mamy multimapy, to jest np 12x12, to jest 4! razy większe od pustyni - mamy 6 królestw, które niosą za sobą szereg zmian w silniku gry - mamy wszystkie nowe questy, ani jednej starej misji - mamy wszystkie nowe (z wyjątkiem map eventowych i takich jak ox, wojna i obiektowych, typu lochy, atlantyda), autorskie mapy (autorskie z wyjątkiem jednej, 4 Wiatrów) - mamy dynamiczne środowisko - mamy obszerną fabułę, która jest trzonem serwera, a zarazem rozwinięciem standardowej znanej z globala - i wiele, naprawdę wiele innych zmian których już nie będę wypisywał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AincradOnline Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Qentinios - mam nadzieję, że mojego wcześniejszego posta nie zrozumiałeś źle bo jak wiemy liczy się efekt i siła hejtu frajerów (więcej hejtu tym lepszy projekt, jeżeli go nie ma to oznacza właściciela z jakimś fajnym nickiem) Równie dobrze można zakosić całe mapy z innych gier byle to fajnie było zorganizowane i każdemu będzie się podobać. ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p4w6i4 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Łohohohohohohhohoh o kurwa ale epickie one są GRATULUJĘ !!! sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qentinios Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Odświeżam. Nowy skybox, tym razem całkowicie made by TreeN: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Indented® Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 do tych nieb jakies srodowiska dorobcie Regulamin sygnatur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twixteer Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Jak zawsze dobrze, nie mam zastrzeszeń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
delser Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Będzie download ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qentinios Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 http://www.mpcforum.pl/topic/1120352-dl28-skyboxow/?view=findpost&p=9655589 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Anty Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Degistive3d Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 super zajefajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.