Skocz do zawartości

[SS] Resthea - Nowe nieba #2

Qentinios

Rekomendowane odpowiedzi

Serwer wystartował czy dopiero trwają prace nad nim ?

Bo aktualnie nie ma gdzie grac bo same #gunwo wychodzi.

AntyWarn @

Praca jest nieziemska...

Przypomina to mi krajobrazy z gothic III xD

Trwają prace, jak zawsze.

No dobra, nieba fajne, podobają mi się.

Ale ten serwer miał ruszyć w wakacje "podobno".

Miał wystartować w listopadzie 2012 xD. Uwierz, że dla nas jest to tak samo irutujące - ale zawsze kiedy podajemy sobie jakis termin, po to żeby się zmobilizować, przy okazji czasami nieopatrznie wygadamy i jest niesmak, nie udaje się go dotrzymać. Dlaczego - bo zawsze wychodzi jeszcze 10, 20 rzeczy których nie przewidzieliśmy, a które trzeba zrobić, albo by się przydało - my praktycznie przebudowujemy tą grę, na każdym poziomie, nie tylko dodajemy nowe.

Dlatego tak trudno jest tu mówić o terminie, bo ilość zmian które zrobiliśmy do tej pory i mamy do zrobienia, i w planach, jest myślę nieporównywalna do żadnego, innego projektu.

Ale kiedy już uznamy że dość, będzie to na pewno serwer jedyny, w swoim rodzaju, a o tym że to jeszcze jest metin będzie przypominał zapewne tylko interfejs, skille, system walki, i silnik gry.

Dość wspomnieć, że:

- mamy multimapy, to jest np 12x12, to jest 4! razy większe od pustyni

- mamy 6 królestw, które niosą za sobą szereg zmian w silniku gry

- mamy wszystkie nowe questy, ani jednej starej misji

- mamy wszystkie nowe (z wyjątkiem map eventowych i takich jak ox, wojna i obiektowych, typu lochy, atlantyda), autorskie mapy (autorskie z wyjątkiem jednej, 4 Wiatrów)

- mamy dynamiczne środowisko

- mamy obszerną fabułę, która jest trzonem serwera, a zarazem rozwinięciem standardowej znanej z globala

- i wiele, naprawdę wiele innych zmian których już nie będę wypisywał

sygnatura2.png

Qentinios - mam nadzieję, że mojego wcześniejszego posta nie zrozumiałeś źle bo jak wiemy liczy się efekt i siła hejtu frajerów (więcej hejtu tym lepszy projekt, jeżeli go nie ma to oznacza właściciela z jakimś fajnym nickiem)

Równie dobrze można zakosić całe mapy z innych gier byle to fajnie było zorganizowane i każdemu będzie się podobać. ;d

1011932_514376648616209_1943977858_n.png

• 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [SS] Resthea   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...