StuSto Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Pyt.1 Kariera Menadzerem - czy jest mozliwosc ogladania meczu ? a nie grania np nasza druzyna? (chcialbym pogladac jak graja i nei symulacja) Pyt.2 Jak ustawic gdy nasz zawodnik (kariera zawodnika) zlapie kontuzje/kartke i schodzi z boiska to reszta meczu zostaje przesymulowana a nie przelacza mi na cał skład Za odp na 1 pytanie daje 3 like! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
efx Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 1. Nie ma możliwości oglądania meczu, ponieważ tylko można grać całym składem, inaczej nie da rady, symulowanie, to też jest źle, bo niewiadomo czy drużyna wygra, więc nie polecam symulowania meczu... 2.Tego niewiem zabardzo, od niedawna mam Fifke13, więc jakoś to jest, ale chyba da się ustawić, że reszta meczu zostaje przysymulowana, niesłyszałem, żeby przełączało się na cały skład, w trybie kariery zawodnika, a więc nie mam pewności co do tego pytania. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravoner Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 2. Nie da się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKS™ Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Do obu pytań nie ma rozwiązania. by Presidont Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.