Overlord. Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Siema, oglądnąłbym sobie jakiś dobry western. Co polecacie? |exKidMod Inne MMO|GoldMember|exModder Team|exMMT Odnośnik do komentarza
miziolek Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Diango "Nie ma wakacji, nie ma weekendów, nie ma urodzin, ZERO dni wolnych, bo każdy dzień jest ważny!" Odnośnik do komentarza
Costa. Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Bonanza - klasyk exModerator Counter Strike Odnośnik do komentarza
KoORNEL Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Boanza - może i klasyk jednak bardzo wychłania. WesInTern - western z "nowych czasów" Pomagam w tworzeniu for IPB za darmo. Trzy letnie doświadczenie. Odnośnik do komentarza
PigZombie Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Diango Odnośnik do komentarza
DesoPL Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Bardzo dziki zachód. W zasadzie to komedia jest, ale mnie się podobała. Lucky Luke. Na podstawie kreskówki jest film który... No nie wiele wspólnego ma raczej z kreskówką, ale jak kto woli. Odnośnik do komentarza
TCQ Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Tańczący z wilkami Odnośnik do komentarza
Aika Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Młode strzelby Odnośnik do komentarza
QuarK Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Django But Monitou Tańczący z Wilkami Bez przebaczenia Odnośnik do komentarza
Overlord. Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Tańczący z wilkami Oglądałem, dobry film Młode strzelby Także oglądałem, i także dobry film Każdy poleca Django to może spróbuję :P A temat zostawię otwarty, może ktoś coś jeszcze zaproponuje |exKidMod Inne MMO|GoldMember|exModder Team|exMMT Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.