Najlepszy. Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 witam kupilem od goscia w angli na wystawach ( kabucelu) za 10F world of warcraft ma 5 plytek pisze cos tam free 10day guest pass i tam dalej i nwm moge normalnie grac czy bede musial placic czy jak to wyglada Odnośnik do komentarza
Betros Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Pewnie sprzedał Ci bardzo stara wersję . Jak używana to i tak mmusisz kupić . Tak czy siak takiego czegoś już nie produkują i to nie jest warte 10 zl nawet . Odnośnik do komentarza
Najlepszy. Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 10 F czyli na nasze 50 zl -,- zero inteligencji pisze F -,- Odnośnik do komentarza
Betros Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Chodzi mi o to że to nie jest warte nawet 10 zl a co dopiero 10 F . Za 10 F normalne kupisz sobie na necie klucz na battle chest i 30 dni abonamentu a grę sciagniesz sobie Odnośnik do komentarza
caltoro Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Jeżeli klucz nie był tykany (w co wątpię) to wszystko jest okey. Rejestrujesz gre, wykupujesz abonament i grasz. a co do tego czy stare czy nie - co z tego, że w wersji 5płytowej czy tam ileś. Ja mam wowa z przed ~5lat też :P Ważne, żeby klucz był nieużywany Odnośnik do komentarza
Taptak Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Jednym zdaniem Koleś cie oszukał bo sprzedał ci zużytą wersje gry Jeśli pomogłem daj + Pamiętaj nie jestem maszyną od wszystkiego, jak masz jakiś problem związany z WoW pisz, a chętnie Ci odpowiem Jo mój Hunt http://eu.battle.net/wow/en/character/burning-legion/Taptak/simple World of Warcraft Helper Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi