DERODO Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Yup. w końcu gold :P Odnośnik do komentarza
Prawica Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 w s3 kazdy glupi silver/gold z s2 wbija diama z latwoscia, bo nie ma poziomu League of Legends Odnośnik do komentarza
DERODO Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 @Up nie rozumiem co napisałeś , napisz to jaśniej... Odnośnik do komentarza
Fejs. Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Nie przejmuj się użytkownikem Prawica, on ma tylko ból dupy, że ktoś jes lepszy od niego Gratuluję! Sam zaczynam teraz drogę do golda więc mam nadzieję że spotkamy się w soloq ! ^ ^ Odnośnik do komentarza
kavariku Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 gold to jakies osiagniecie ze tak sie chwalicie? bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni. Odnośnik do komentarza
Costa. Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 gold to jakies osiagniecie ze tak sie chwalicie? 3/4 wypowiadających się użytkowników w lolu to bronze/srebro, więc tak @Top gj i powodzenia exModerator Counter Strike Odnośnik do komentarza
Prawica Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Nie przejmuj się użytkownikem Prawica, on ma tylko ból dupy, że ktoś jes lepszy od niego Gratuluję! Sam zaczynam teraz drogę do golda więc mam nadzieję że spotkamy się w soloq ! ^ ^ tak ogromny bol dupy bo jestem w placie League of Legends Odnośnik do komentarza
GM4L_Katol Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Graty, powodzenia Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.