MakoMako Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Mile widziane ss wygladu skilli i postaci oraz + i - skina. Nie pisać mi o łowczyni głow proszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roycewicz Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Screenów i spotlightów poszukaj w google sam. A co do opinii:French Maid (520rp) - wygląda inaczej, czarno ubrana, fajna panterka (puma ), dość seksiasto w grze wygląda (nie zapominajmy że dance nida to taniec na dzidzie )Faraon Nida.... bardzo rzadko widywany skin w grze. Ogólnie moim zdaniem cieniutki skin.Jest jeszcze wycofana Leopard Nida, ona jest po prostu piękna, ale wadą jest stary splash art. (i niedostępność)Także między Faraon / French Maid polecam gorąco french maid Proszę o zmiesienie odrobiny warnów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaSicPl Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Dokładnie tak jak kolega wyżej powiedział. French Maid wygląda przepięknie. Leopard Nida została wycofana (niestety), a faraon nida hmmm strasznie słaby . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roycewicz Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 @upLeopard nidale... To jest Legacy skin (czy jakoś tak?) Nie pamiętam. Tak jak np Frozen Shen czy Emerald Taric.Skiny te były dostępne na wyprzedaży w grudniu 2012, możliwe że na święta teraz też wypuszczą jakąś paczuszkę Ogólnie ja mam French Maid Nidalee z wyprzedaży za 260rp, i jestem z niej zadowolony bardzo mocno Proszę o zmiesienie odrobiny warnów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MakoMako Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 @up Leopard nidale... To jest Legacy skin (czy jakoś tak?) Nie pamiętam. Tak jak np Frozen Shen czy Emerald Taric. Skiny te były dostępne na wyprzedaży w grudniu 2012, możliwe że na święta teraz też wypuszczą jakąś paczuszkę Ogólnie ja mam French Maid Nidalee z wyprzedaży za 260rp, i jestem z niej zadowolony bardzo mocno dzięki "Pokojowka" i jest spoko like leci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amurio19971 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 faraon nida niszczyy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.