Skocz do zawartości

[Champ] 520 rp nidalee

MakoMako

Rekomendowane odpowiedzi

Screenów i spotlightów poszukaj w google sam. A co do opinii:

French Maid (520rp) - wygląda inaczej, czarno ubrana, fajna panterka (puma :D), dość seksiasto w grze wygląda (nie zapominajmy że dance nida to taniec na dzidzie :D )

Faraon Nida.... bardzo rzadko widywany skin w grze. Ogólnie moim zdaniem cieniutki skin.

Jest jeszcze wycofana Leopard Nida, ona jest po prostu piękna, ale wadą jest stary splash art. (i niedostępność)

Także między Faraon / French Maid polecam gorąco french maid :)

Proszę o zmiesienie odrobiny warnów? :)

@up

Leopard nidale... To jest Legacy skin (czy jakoś tak?) Nie pamiętam. Tak jak np Frozen Shen czy Emerald Taric.

Skiny te były dostępne na wyprzedaży w grudniu 2012, możliwe że na święta teraz też wypuszczą jakąś paczuszkę :)
Ogólnie ja mam French Maid Nidalee z wyprzedaży za 260rp, i jestem z niej zadowolony bardzo mocno :)

Proszę o zmiesienie odrobiny warnów? :)

@up

Leopard nidale... To jest Legacy skin (czy jakoś tak?) Nie pamiętam. Tak jak np Frozen Shen czy Emerald Taric.

Skiny te były dostępne na wyprzedaży w grudniu 2012, możliwe że na święta teraz też wypuszczą jakąś paczuszkę :)

Ogólnie ja mam French Maid Nidalee z wyprzedaży za 260rp, i jestem z niej zadowolony bardzo mocno :)

dzięki "Pokojowka" i jest spoko :D like leci :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [Champ] 520 rp nidalee   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...