Cruss Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Witam, mam BF3, ale słaby PC, i mało FPS. Chciałbym pograć, ale tak się nie da. PC: 4GB Ram Intel HD Graphics 3000 Intel Core i3 2.3 GHz Odnośnik do komentarza
Cruss Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Laptop, masz rację, PC z przyzwczajenia. Odnośnik do komentarza
Patrix197 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Kup sobie ta ja mam i dziala na normal z 40 fps geoforce gtx 650 dalem 470 zl. Pomogłem ? Daj LIKE Odnośnik do komentarza
GM4L_Katol Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Kup sobie ta ja mam i dziala na normal z 40 fps geoforce gtx 650 dalem 470 zl. Kup sobie ta ja mam i dziala na normal z 40 fps geoforce gtx 650 dalem 470 zl. To je lapek, troche ciezko. Watpie, ze cos wiecej wyciegniesz z tego. Odnośnik do komentarza
djmati5 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 To jest laptop czy PC? Bo to robi sporą różnicę. Jeśli PC, dokup kartę graficzną, bo to jest integra, MrQuelion podał Ci przykład, co możesz kupić za niewielkie pieniądze, ale żeby też gra dobrze wyglądała i płynnie chodziła. Na cuda nie ma co liczyć, bo i3 z 2 rdzeniami jednak trochę będzie przymulać BF'a więc najlepiej wyłącz wszystko co działa w trialu przed włączeniem gry, oczywiście zostaw origin ;D Jeżeli to laptop, to grzebanie z nim nie ma sensu, drogo wyjdzie, a nie opłaca się za bardzo modyfikować laptopów. Jeżeli masz możliwość i chcesz mieć laptopa, na którym pograsz w BF'a, chociaż na niskich w 720p ale płynnie, to będziesz musiał go wymienić. Jednak żeby dokładniej Ci doradzić, napisz dokładnie co masz, oraz opisz go dokładnie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.