Skocz do zawartości

Problem z Patapon 3

Creative132

Rekomendowane odpowiedzi

Gram w patapony 3 od jakiegoś czasu i mam przegrane 50h ale nadal nie wiem jak zdobyć np. thor +9,10,11,12 itd. (gram tondengą) i mam prośbę o wysłanie mi poradnika (lub odpowiedź w komentarzu) dotyczącego "jaką misję opłaca się robić" dodam, że mam ściągnięte misje 50 cyklopów itp. mogą być misję single player mogą być multi. Może też być poradnik "jak zrobić dobre eq patapon 3" szperałem trochę po necie i nic takiego nie znalazłem więc proszę o pomoc ! :)

Będą "+" ;d

Thora z tego co wiem się nie ulepsza. Po prostu graj dalej - im dalej zajdziesz tym lepsze rzeczy wypadają ze skrzyń. Tych specjalnych ulepszać nie możesz ale ten normalne już tak. Każdą rzecz możesz chyba do +9/+11 ulepszyć (już nie pamiętam) a żeby ulepszać dalej musisz przerobić swoją kuźnię (wtedy będzie mogła ulepszać dalej ale tylko jeden typ broni, całą resztę można będzie tylko do +9 czy tam +11)

• 2 tygodnie później...

dokładnie tak jak kolega wyżej specjale nie podlegają chyba ulepszeniu cała reszta w kuźni
(tak dla jasności są to te z żółtą lub filetową nazwą) :)
Samą kuźnie też możesz przerobić ;)

Ale zanim zaczniesz ulepszać na arcyprzedmiot pamiętaj że

"Możesz posiadać tylko jeden "Arcyprzedmiot"; aczkolwiek można go zmienić wybierając inny rodzaj ekwipunku. Należy jednak pamiętać, że poziom starego ekwipunku zostanie zmniejszony."

A tutaj daje ci coś co rozjaśni wszystko i jasno :)

".. W Kuźni, można posiadać jedynie 800 przedmiotów, z kolei w Zbrojowni - 824.

W Kuźni na poziomie pierwszym można ulepszać ekwipunek do poziomu 10.

Po nadaniu wcześniej wspominanego odznaczenia Kuźnia zostaje przebudowana na poziom drugi. Zwykłe bronie można nadal ulepszać tylko do dziesiątego poziomu, lecz arcyprzedmiot do 20.

W kuźni na poziomie trzecim można ulepszać zwykłe przedmioty do poziomu 20, a Arcyprzedmiot do poziomu 30.

Jest jeszcze Kuźnia na poziomie czwartym. Zwykły ekwipunek ulepszać można tylko do poziomu 30, lecz arcyprzedmioty na poziom 40. Jest to ich maksymalny stopień.

Istnieje równierz limit, który nie pozwala nam ulepszać ekwipunku na wyższy poziom, niż wynosi stopień doświadczenia naszego Bohatera, np.: gdy nasz Bohater ma poziom 15, to nie możemy ulepszyć naszego ekwipunku na poziom 16. i wyższy.

Nie można również ulepszać Broni Unikatowych, Super Unikatowych oraz Podstawowych.

Przedmioty na poziomie 11. i 31. zmienią wygląd. Ponadto można im nadać nazwę (do 10 liter)..."

No i jest jeszcze jedna sprawa czyli przedmioty z magią ;)

b6y2zc.png

:783_heart_decoration:  Music - Games - Tattoo's - Muscle car's   :783_heart_decoration:

• 2 miesiące temu...

ekwipunek magiczny zczasem może być lepszy nawet od unikatów np jak masz laskę ściany odnia {św} +30

najbardziej opłaca się robić misje:

-grobowiec tolerancji- Wieczne arcybiesy i inne naczynie ( spora liczba skrzyń no i dużo expa :D )

-głebie zazdrości-Czarny smok libera (baaaardzo dużo skrzyń i expa) na początku sprubój ją przejśc grając na multi [chyba że masz doświadczenie to graj na trybie pojedynczym]

jak chcesz wydropić ''różowe skrzynie z klejnotami'' (te najlepsze) to masz do wyboru

a ) Czarny smok libera

b ) Demon forudo

c ) Smoczątko hyumitto

RÓŻOWE SKRZYNIE DROPIA TYLKO W TRYBIE JEDNEGO GRACZA !!!!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum Problem z Patapon 3   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...