Pan_OrginMen9 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Subnijcie przy okazji i lajknijcie kosztowało mnie to trochę czasu ; D https://www.youtube.com/watch?v=XTruf9C-Kgw&feature=c4-overview&list=UUk-ugtAiOIX8KsTMX3CbtCA Jeste hejtejem i dobrze mi z tym ziomki ; ) Odnośnik do komentarza
Ranchel Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Szkoda czasu na wrzucanie takich filmów na YouTuba. Odnośnik do komentarza
Rzary. Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 oglądałem całe, nudne ;d Zbij % razem z Majkelem! http://www.mpcforum.pl/topic/1349106-zbij-razem-z-majkelem/ Odnośnik do komentarza
KoORNEL Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 No, wystawiłeś i to sie liczy. Dodatkowo HD. Mogłeś trochę wcześniej to bym oglądał . Pomagam w tworzeniu for IPB za darmo. Trzy letnie doświadczenie. Odnośnik do komentarza
Morrdechaj Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Widziałem całe, moja dupa gdy sra jest ciekawsza od tego filmu. Odnośnik do komentarza
Venti. Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 oglądałem całe, nudne ;d Aby zrozumieć ten film trzeba obejrzeć wszystkie części po kolei. Odnośnik do komentarza
Niecodzienny Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Wkoncu, dzieki, tylko te glupie YT nie chce mi przelaczyc na jakosc HD ... Tylko caly czas pokazuje w 480p pomimo tego ze mam obrazek HD ... Odnośnik do komentarza
LorZ Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Chu*a się znacie. Jeden z lepszych filmów. Obejrzyjcie całą serię, bo oceniać tytuł 'Piła' oglądając jedną część nic was nie zaciekawi raczej. Końcówka miażdży dupę. + za wstawkę w HD. Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Widziałem całe, moja dupa gdy sra jest ciekawsza od tego filmu. TY KURWA WGL NIE MASZ SWOJEGO ZDANIA WE WSZYSTKICH SWOICH POSTACH POWTARZASZ ZDANIA INNYCH. @antywarn. Nareszcie jakieś hd. Ile wrzucałeś? Odnośnik do komentarza
RMCF1902 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 To nie miejsce na takie rzeczy. Sygna by Cristiano Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.