EliteCraftPL Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Szukam pluginu na serwer bukkit. Ma być on taki, ma on niby pisać komendę i żeby zawsze działał przy każdym działał. MA SIE NIE WYŁĄCZAĆ!!!. Dziękuje z góry za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TenStylOdLajka Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 O jaki plugin dokładnie chodzi ? Nie można nic zrozumieć z tej wypowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karolina_666 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 zes opisal... Take cos z takim cus bez takiego czegos... opisz dokladnie co to ma robic...a bo z tego co napisales to sie nie da nic zrozumiec... "niby pisac komende" i moze jeszcze niby dzialac i niby byc pluginem. EDIT: Ninja... same ninja To już jest koniec smerfa: http://www.mpcforum.pl/topic/1323530-info-znikam/ GG: 48522543 PS: Na innych forach i stronach znajdziesz mnie pod nickiem: BukkitSmerf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EliteCraftPL Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Przepraszam, na szybko pisałem. Chodzi mi oto żeby "ten" plugin aktywował jakąś komendę i po każdym włączeniu serwera ten plugin aktywował. I jeszcze żeby nie wlączał ani wyłączał się o jakiejś godzinie. Dziękuje z góry za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exonex Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Wait, what? Jaką komendę ma aktywować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TenStylOdLajka Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Nie ma takiego pluginu, musiałby być to jakiś skrypt. Lub komenda pisana ręcznie przez konsolę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MPCTaylor Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Nie umiem Cię zrozumieć. Tak napisałeś, teraz trochę lepiej, ale nadal nie do końca wiadomo. Możesz zrobić skryptem, że przy każdym zalogowaniu kogoś wykona się komenda z konsoli. Bo to praktycznie jak ze startem, ale dopiero jak ktoś wejdzie i się zaloguje. on login: execute console command "komenda" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EliteCraftPL Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 i zapisać w formacie .jar mam rozumieć? ALE GDZIE TO WGRAĆ BO NIE DZIALA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MPCTaylor Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Musisz pobrać plugin skript i do folderu scripts wkleić ten kod w rozszerzeniu *.sk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EliteCraftPL Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Musisz pobrać plugin skript i do folderu scripts wkleić ten kod w rozszerzeniu *.sk Chodzi o plugin skript?? Przeprzaszam że piszę w kolejnym poscie ale Plugin skript nie działa zrobiłem tak: 1. wpisałem to co mi podał MPCTaylor 2. tam gdzie komenda wpisałem komendę bez / 3. zapisalem jako 1.sk 4. uruchomilem minecrafta 5. zalogowałem się I nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MPCTaylor Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Musisz wgrać plugin Skript. Zrestartować serwer Wejść w folder Skript -> Scripts Skript też chyba wymaga pluginu Vault. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EliteCraftPL Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 aha i zapisałem w Serwer/skript/scripts/1.sk NIE DZIALA. mam plugin Vault. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianpop16 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Ty masz zapisać w plugins/skript/scripts/1.sk . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EliteCraftPL Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 właśnie tak zapisałem tylko nie dopisałem plugins Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Ale wiesz, że nie istnieje komenda taka jak "komenda", i ten tekst musisz zmienić na tę komendę która ma się wykonać, tak? BTW. Opisz DOKŁADNIE o co Ci chodzi, bo jak na razie to to samo jakby powiedzieć: Chce coś takie co robi to, ale się nie wyłącza, i to coś robi się podczas startu. BTW 2. public void Plugin extends JavaPlugin, CommandExecutor implements Listener { public void onEnable() { getCommand("komenda").setExecutor(this); } public void onDisable() { } public boolean onCommand .... public void onPlayerLogin(PlayerJoinEvent e) { Player p = e.getPlayer(); p.executeCommand("komenda"); // co do tego nie jestem pewien bo nie pamietam nazwy funkcji na pamiec. :P } } I masz to samo przy użyciu Javy. Tylko dopisz sobie funkcję onCommand, i zrób plik plugin.yml. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EliteCraftPL Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Temat do zamknięcia dzięki tolvat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.