Loading123 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Witajcie ! Mam 2 problemy. Przed wyłącczeniem komputera mogłem uruchomić minecraft by zyczu lecz, gdy miało się pojawić logo javy był biały ekran i nic się nie działo. Drugim problemem jest to, że teraz wgl jak klikam na launcher nic się nie dzieje. Przedtem takie problemy mnie nie spotykały. Prosze o pomoc. Pozdrawiam, Loading123 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nocul Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Nie polecam Ci Tego Minecrafta, lagi jak cholera. Też miałem podobny błąd, zainstalowałem najnowszą Jave i działało, ale lagi były jak choleraa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loading123 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Na tym launcherze nie mam lagów. Nie pytam się o opinie tylko o rozwiązanie problemu ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loading123 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 @REF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaczeqPr Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 nigdy tego nie uzywalem i nie zamierzam używac kolega mial i nie poleca. Lat: 16Nick: ImzymiereZbuduje spawn na twój serwer or something pisz pw Prezka HERE: http://www.mpcforum.pl/topic/1530625-zostanę-budowniczym-głownie-fantasy-oldtime/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EvilDemage Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 usun minecrafta całkiem i pobiez od nowa mc by zyczu x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nocul Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 @Up2 Dokładnie. A mam 16 gb pamięci.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.