BlueDej Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Siemanko , mam problem potrzebuje jakiejs fajnej nazwy na adres TS'a ma byc powiazany z Serwerami wszelkich gier itp itd jak i serwer publiczny chodzi mi o nazwy typu multi-gaming.pl itp piszscie propozycje Odnośnik do komentarza
zoxovsky Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 ts3game, tsgame, tsforgame. Odnośnik do komentarza
wolek151 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Siemanko , mam problem potrzebuje jakiejs fajnej nazwy na adres TS'a ma byc powiazany z Serwerami wszelkich gier itp itd jak i serwer publiczny chodzi mi o nazwy typu multi-gaming.pl itp piszscie propozycje ts kubuś ts kubuś tś hadkore Odnośnik do komentarza
Tyśka Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 ts3multiplayer Odnośnik do komentarza
BlueDej Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Tyska dosyc fajne masz cos jeszcze ?? Odnośnik do komentarza
NosFile Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 -ts3gaming.pl -multishoot.pl -superskill.pl -maszskilla.pl -jts3.pl -grajunas.pl Regulamin sygnatur Odnośnik do komentarza
Tyśka Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Ojj już nic mi nie przychodzi do głowy ;-) -ts3serwerownia -ts.hobby -ts.nolife ;p Odnośnik do komentarza
NosFile Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 ja posiadam jeszcze nieużywane domeny takie jak ... -mts3.pl -sts3.pl -free-ts3.pl -priv-ts3.pl -polish-speak.pl -t-speak.pl Jak by Cię jakaś zainteresowała napisz na PW to się dogadamy Regulamin sygnatur Odnośnik do komentarza
BlueDej Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 dobra zamykam thx za pomoc juz wybralem Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.