Skocz do zawartości

Kiedy mi to przyjdzie?!

Franko_1998

Rekomendowane odpowiedzi

We wtorek zamówiłem sobie pewną rzecz na allegro (kurierem). Następnego dnia, czym prędzej z samego rana o 10: ... poszedłem zrobić przelew na poczcie. Dzisiaj mamy niedzielę, a ja dalej nie dostałem tej paczki. Kiedy mniej więcej w tym tygodniu przyjdzię to do mnie?

Przecież kurier nie jeździ w sobotę i niedziele. (Zależy który, u mnie żaden nigdy nie był w sobotę i niedziele) w poniedziałek powinieneś mieć, co to takiego ważnego, że nie możesz się doczekać? :D

3t6EGVz.png

Wyslales ziimkowi kase w wtorek :)

przelewy bankowe trwają około dwa dni

a ten ziomek pewnie wyslal kurieea dopiero wtedy jak zaksiegowali mu kase na koncie w banku

czyli w czwartek/piatek

w soboty i niedziele kurier nie jeździ (chyba)

w poniedziałek albi we wtorem bedziesz miał paczke :))

jak nie to dzwoń na pały powiedz że koles cie w chuja zrobił :)

58121063168705213211.png

@jakim08

No wiem, że w sobotę i niedzielę nie jeżdżą. Chciałem tylko podkreślić, że do dziś mi jeszcze nie przyszło. Jak jesteś ciekawy to nie będę nic ukrywać. Oryginalne słuchaweczki AKG :P. Może to nic ważnego, ale wkurzają mnie teksty moich rodziców, typu: "przycisz to!", albo "czego ty słuchasz?".

@Naiko

To akurat wiem, że w tym tygodniu mi przyjdzie xD. Jak nie to dzwonie do nich.

@`Nakou

Czytanie ze zrozumieniem. W środę. Nie wiem czy przelew trochę się nie opóźni, bo w czwartek było święto. Ostatecznie na środę/czwartek powinienem mieć no nie?

Hmmm... UniBag ci wróży:

Policz do stu, zjedz pięć cukierków, napisz co masz z prawej strony na facebooku, żeby każdy wiedział jaką masz ch*jową broń na apokalipsę zombie,

zlajkuj 40 postów z wizerunkiem biednych piesków, murzynów, gejów i lesbijek, z napisem 1$, toleruję, zabiłbym tego, który mu tak zrobił.

Idź na dwór, zrób 20 przysiadów, 10 pompek w między czasie zauważ że jest jasno / ciemno, i napisz o tym na facebooku, mało ludzi ma okna.

Zrób se focie z pakowania i wewal ją na fb, żeby każdy gratulował ci bajsepsa, najlepiej żebyś napisał ",ale chujowy miensień" wtedy będzie więcej komentarzy...

W między czasie napisz kilka ch*jowych postów na MPCForum, zlajkuj mi przypadkiem trochę tematów, edytuj sygnę, avatar, pograj w grę,

pochwal się wynikiem kręcąc i uploadując film na yt, za razem obserwuj jak przybywają ci wyświetlenia i łapki w górę.

Dla polepszenia efektu wjeb filma na MPC w pogaduszki dopisując do nazwy tematu "OCEŃCIE", a w treści to nie reflink, trolling, czy co tam chcesz.

Nie zapomnij odświeżyć po 5 minutach tematu, dostaniesz 5%, zaraz napisz kolejnego posta z pretensjami co za ... ci go nadał,

dostaniesz bana, albo kolejne 5% no i ostatecznie moderator dopatrzy się że masz nieregulaminową sygnę na MPC i wklepie ci następne 5%

to wszystko będzie powodem tego że masz 15% na pasku. Czemu to mówię...

Bo wyobraź sobie że na fb wstawiając to zdjęcie, czeka na przejrzenie przez ciebie od ch*ja powiadomień, które po kolei musisz przejrzeć, w dodatku

jakiś debil skomentował twój post o tym, czy jest ciemno lub też jasno, a z za nim poszła cała masa debilnych komentarzy typu "MAMY OKNA", "AHA TA INFORMACJA ODMIENIŁA CAŁE MOJE ŻYCIE".

Oczywiście by załagodzić sytuacje, musisz wszystkie komentarze zlajkować, bo to oznaczałoby że śmiejesz się razem z nimi...

No i jak to zrobisz, to wbijaj na mpc i pisz na PW do Globali, lub modów którzy nadali ci warny. Powiedzą ci że i tak są słuszne, i masz pisać tutoriale i raportować w zamian za zbicie warnów, więc postępujesz według ich słowa, zajmuje ci to od ch*ja czasu ... w końcu udało ci się zbyć te 15% . Jakiś dźwięk spoza słuchawek dociera do twoich uszu, początkowo nie wiesz co to może być, ale po chwili twoja podświadomość mówi... JEST K*RWA PRZYSZŁA PACZKA idziesz, otwierasz, a tu matka z zakupami... pomagasz jej. Wnosisz, rozpakowywujesz, mama robi jakieś jedzenie, bla bla bla, rodzinna kolacja przy rodzinnym stole, w między czasie przypomniało ci się że leciał twój ulubiony film, wchodzisz więc na neta.. ściągasz go całą noc.

Rano wbijasz na kompa, oglądasz film... znów wchodzisz na facebooka, czytasz powiadomienia, mija jakieś 2h, słyszysz dzwonek ... fuck yea, jest paczka ... potwierdzasz odbiór.

Jak uda ci się zrobić wszystkie rzeczy, które ci napisałem to wiedz że doczekasz się przyjścia paczki i czas szybciej zleci.

Ona sama powinna przyjść, jak wynika z mojego opowiadania w ciągu jednego dnia.

Ostatecznie będzie we wtorek w twoim przypadku.

Zajrzyj na bloga -> Click

ja ze swojej poczty polskiej jak robilem przelew kiedyś to czekałem 2 tygodnie na to aby pieniadze dotarły do sprzedającego, tragedia !

dlatego , robiłem zawsze przelewy w jakis innych placówkach które to umożliwiają, teraz nie ma problemu bo płacić można bezpośrednio po zakupie allegro z konta bankowego to pieniądze są księgowane od razu

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum Kiedy mi to przyjdzie?!   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...