Carlsberg144 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 CZY Aion jest płatny? z tego co wyczytałem to ktoś miał 10 lv i nie mógł handlować,bo nie miał czegoś wykupionego,czy da się grać swobodnie bez płacenia $ ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norczan Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Tak, Aion jest grą w której granie bez IS jest trudne. Nie wiem jak jest z tym handlowaniem dokładnie. Tutaj masz taka tabelkę, jakie uprawnienia ma nowy gracz a gracz z wykupionym abonamentem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Tak, Aion jest grą w której granie bez IS jest trudne. Nie wiem jak jest z tym handlowaniem dokładnie. Z handlowaniem jest tak, że na Starterze nie można: korzystać z sklepików, którze gracze rozstawiają przekazywać niczego w oknie handlu (ale można coś otrzymać) wysyłać przedmiotu jako załącznika w mailu na brokerze (tablicy aukcyjnej, żeby ludzie z spolszczeniami wiedzieli o czym piszę) można tylko wyszukać i kupić Gold Packa vel Złoty Pakiet vel Pełen Pakiet Można otrzymać od kogoś Gold Packa gdy mamy starter, odpalić go i oddać gold. Jest to jednak ryzykowny sposób jeśli nie znamy drugiej osoby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlsberg144 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 a mogę kupić sobie to jakoś na miesiąc ? czy muszę płacić co miesiąc ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Gold Pack jest na 30dni, możesz odpalić ich 10 na raz dzięki czemu dostaniesz 300 dni GP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlsberg144 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 a ile to kosztuje ? dam rade bez tego grać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 GP z Item Shopu kosztuje 99 Aion Coinów. Policz ile to mniej więcej kosztuje gdy powiedzmy kupujesz kartę Paysafecard za 100 PLN i dostajesz 425 Aion Coinów. Za 100 PLN masz 4 miesiące gry i w tym czasie bez problemu wbijesz max lvl i zaczniesz zarabiać dalej. Bez GP niby można grać ale jest bardzo ciężko bo nakłada straszne ograniczenia. Sprawdź sobie tabelkę i porównaj co masz jako Starter, a co możesz mieć mając GP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlsberg144 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Ja będę dopiero zaczynał grać, zobaczę co i jak ;p na jakim servie gra dużo polaków ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Odpowiedź numer 5. http://www.mpcforum.pl/topic/1022498-pytanie-pytanko-o-aiona/ ^ najwięcej zdecydowanie gra na Polskim serwerze "Barus". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.