Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Prawie win i rozłaczenie z internetem

Fananis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka , mam pytanie , czy mogli by mi dać lp za wygraną , kiedy miałem konserwacje internetu?

Już było ace i niszczylismy wieże od nexusa aż nagle Próba odnowienia połączenia.

Jeśli ktoś miał tak kiedyś to niech napisze czy przyznali te punkty , bo ja napisałem do supportu i teraz czekam

Play to have fun, not to win.

Opublikowano

A nie dostałeś? Jak wyszedłeś jak już wygrałeś tzn. dzieliły Cię te 5-10 sekund to nic się nie dzieje, mecz wygrany.

Opublikowano

Jeśli byłeś rozłączony na tyle krótko od końca gry, że została przyznana wygrana, to punkty ligowe bez problemu dostaniesz jak za każdy zwyczajny mecz.

Jeśli jednak ich nie dostaniesz, to kontakt z supportem będzie zwyczajną stratą czasu, ponieważ pracownicy Riotu nie ingerują w punkty/ligi/dywizje w jakikolwiek sposób.

Opublikowano

Jeżeli będziesz mieć problem z netem, i widniejący napis "Próba odnowienia połączenia" bądź "Attempting to reconnect" ale nie offniesz lola to powinno ci przyznać.

csyt2-signa.png

Opublikowano

moze to nie bylo 5/10 sekund ale 3v5 wygrywalismy a do tego pod ich baza Ace i wieże od nexusa.

Play to have fun, not to win.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...