SnajperToJa Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Siemka mam taki problem z serverem ze jak gracze walczą to po jakimś czasie im wyskakuje You cannot afford to kill a Player help Daje ++ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Lupo101_ Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Odpowiedz jest prosta - Wypierdol CookieMonster, zamien na UltraPVP ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TenStylOdLajka Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Podaj listę swoich pluginów. Wgraj CombatLog'a zamiast UltraPvP według mnie. Wpisz flagę: /rg flag __GLOBAL__ pvp allow Dograj plugin ~ FairPVP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoQuseK Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Też miałem taki problem, po usunięciu CookiMonster działało bez zarzutów . Nykeria.pl / 07.04.2016 / Metin2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Risen. Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 CookieMonster, lub MoneyDrop, to powoduje. Najlepiej użyj skryptu na dodawanie pieniędzy za zabicie. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeqGPlay Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Widzę że nikt z was nigdy sam tego nie doświadczył poszukaj w configu linijki afford protection lub coś w tym stylu i ustaw z true na false. PS: wiem że będzie na 100% coś z protection . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Lupo101_ Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 @Up owszem, ja doświadczyłem. Dlatego mowie zeby wyjebal ten szajs cookiemonster i zamienil na UltraPVP Ten plugin dodaje lvl na czacie, mozna ustawic drop przedmiotu/pieniedzy po zabiciu, itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.