Cgregory Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Tak jak w opisie ja stworzyc idętyczny serwer plemiona z przesuwaną mini mapą ? PIWO TO MOJE PALIWO Odnośnik do komentarza
KNF Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 A umiesz chociaż PHP ? albo HTML ? lub chociażby js ?? ;> pewnie nie.. więc zapomnij o przesuwanej mapie jak na tą chwilę.. Odnośnik do komentarza
WOOODY Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Jak znajdziesz kogoś kto zrobi ci to w PHP, html to tak Odnośnik do komentarza
Cgregory Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 a masz namiary na kogoś ? PIWO TO MOJE PALIWO Odnośnik do komentarza
Bartekst222 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Tak jak w opisie ja stworzyc idętyczny serwer plemiona z przesuwaną mini mapą ? Identycznego nikt ci nie zrobi. Nawet ja nie umiem, to za dużo roboty. Tam pracuje masakra programistów, jeden błąd oni umieją wyeliminować 5 minut po 1 zgłoszeniu go... Mapa poruszana myszką? Bardzo trudne do zrobienia, trzeba by było JS i PHP dostosować pod takie coś... Po za tym pewnie ledwo znasz się na HTML, PHP, JS i CSS. Jednym słowem, to jest za dużo roboty i raczej taki dobry programista żeby ci to przynajmniej w rok zrobił się nie znajdzie... @Edit w ciągu 52 sekund napisałem tę wiadomość u góry:D Odnośnik do komentarza
kokziro Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 google ! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.