piwko007 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Siema, mam pytanko, jak zarobic na ultimate team ? mam narazie tylko 1,5k kontraktow troche mam ale nie moge sprzedac bo niedlugo mi sie koncza.. ; < a kasa mi sie przyda poniewaz sklad nie jest najlepszy ; Sygnatury brak z powodu nauki ;3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xCerbeRx Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Oczywiście "kup taniej sprzedaj drożej" oraz otwieranie brązowych paczek za 400 coins i sprzedawanie wszystko co sie tam znajdzie. Wystarczy sprzedać 2 przedmioty z paczki żeby wyjść na 0 Czasami można trafić na fajnych brązowych zawodników. Praktycznie każda paczka za 400 coins się zwraca lub mamy z niej profit. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piwko007 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Oczywiście "kup taniej sprzedaj drożej" oraz otwieranie brązowych paczek za 400 coins i sprzedawanie wszystko co sie tam znajdzie. Wystarczy sprzedać 2 przedmioty z paczki żeby wyjść na 0 Czasami można trafić na fajnych brązowych zawodników. Praktycznie każda paczka za 400 coins się zwraca lub mamy z niej profit. dzieki, ale w taki sposob to nigdy nie nazbieram na zawodnika za 50k.. ; < Sygnatury brak z powodu nauki ;3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xCerbeRx Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Uwierz, że nazbierasz. Takiego typu składami gra mój kumpel, który stosuje te metody http://www.futwiz.com/squad/4497024 (300k) Tak btw. na youtube taki brytyjczyk prowadził serie z fut 13 "bronze 2 riches" albo "bronze to riches" coś w tym stylu i z 10-15k zrobił chyba około 400k otwierając tylko brązowe paczki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiachoPolska Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Lub możesz tez sobie kupić coinsy. Na rożnych stronach np. Mmoga polecam. "Jeżeli coś chcesz, to powiedz, i tak tego nie dostaniesz" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravoner Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Kupujesz zawodników w okazyjnych cenach pod najlepsze formacje i sprzedajesz drożej. Naprawdę można sporo zarobić wiem to po sobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piwko007 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Kupujesz zawodników w okazyjnych cenach pod najlepsze formacje i sprzedajesz drożej. Naprawdę można sporo zarobić wiem to po sobie. jaka formacja jest najlepsza ? ; d sam korzystam aktualnie z 3-4-2-1 dobra jest ? na jaka zmienic ? Sygnatury brak z powodu nauki ;3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravoner Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Ja szukam zawodników pod 4-1-2-1-2 - najdroższa formacja. Kupuje np. zawodnika za 7k na okazji, który chodzi po 20k i sprzedaje za właściwą cenę. Bardzo szybko się na tym zarabia. Teraz już zarabiam na kartach z TOTS i TOTW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piwko007 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Ja szukam zawodników pod 4-1-2-1-2 - najdroższa formacja. Kupuje np. zawodnika za 7k na okazji, który chodzi po 20k i sprzedaje za właściwą cenę. Bardzo szybko się na tym zarabia. Teraz już zarabiam na kartach z TOTS i TOTW. Ja gram w fife od nie dawna, wiec nie wiem jaki zawodnik po ile chodzi, jakich sie oplaca kupowac i do ilu ? i za ile ich sprzedac ? ile kosztuje Filipe Santana < czy jakos tak > Sygnatury brak z powodu nauki ;3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravoner Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Wpisz jego dane w wyszukiwarce graczy w grze i zobacz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xCerbeRx Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Jeżeli grasz na PC, a masz jeszcze np. laptopa, tablet, smartfon to możesz mieć na nich otwarty web app i jak znajdziesz kogos kto wydaje ci się, że jest droższy to wyszukujesz go szybko na web app'ie i już wiesz po ile chodzi To samo tyczy się oczywiście konsol. Wtedy masz wolnego PC i na nim możesz sprawdzać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.