Skocz do zawartości

[Pytanie] Jak zarobic w fifie ?

piwko007

Rekomendowane odpowiedzi

Siema, mam pytanko, jak zarobic na ultimate team ? mam narazie tylko 1,5k kontraktow troche mam ale nie moge sprzedac bo niedlugo mi sie koncza.. ; < a kasa mi sie przyda poniewaz sklad nie jest najlepszy ;

Sygnatury brak z powodu nauki ;3

Oczywiście "kup taniej sprzedaj drożej" oraz otwieranie brązowych paczek za 400 coins i sprzedawanie wszystko co sie tam znajdzie.

Wystarczy sprzedać 2 przedmioty z paczki żeby wyjść na 0 :)

Czasami można trafić na fajnych brązowych zawodników.

Praktycznie każda paczka za 400 coins się zwraca lub mamy z niej profit.

Oczywiście "kup taniej sprzedaj drożej" oraz otwieranie brązowych paczek za 400 coins i sprzedawanie wszystko co sie tam znajdzie.

Wystarczy sprzedać 2 przedmioty z paczki żeby wyjść na 0 :)

Czasami można trafić na fajnych brązowych zawodników.

Praktycznie każda paczka za 400 coins się zwraca lub mamy z niej profit.

dzieki, ale w taki sposob to nigdy nie nazbieram na zawodnika za 50k.. ; <

Uwierz, że nazbierasz.

Takiego typu składami gra mój kumpel, który stosuje te metody

http://www.futwiz.com/squad/4497024 (300k)

Tak btw. na youtube taki brytyjczyk prowadził serie z fut 13 "bronze 2 riches" albo "bronze to riches" coś w tym stylu i z 10-15k zrobił chyba około 400k otwierając tylko brązowe paczki.

Kupujesz zawodników w okazyjnych cenach pod najlepsze formacje i sprzedajesz drożej.

Naprawdę można sporo zarobić wiem to po sobie.

jaka formacja jest najlepsza ? ; d sam korzystam aktualnie z 3-4-2-1 dobra jest ? na jaka zmienic ?

Ja szukam zawodników pod 4-1-2-1-2 - najdroższa formacja. Kupuje np. zawodnika za 7k na okazji, który chodzi po 20k i sprzedaje za właściwą cenę. Bardzo szybko się na tym zarabia. Teraz już zarabiam na kartach z TOTS i TOTW.

Ja gram w fife od nie dawna, wiec nie wiem jaki zawodnik po ile chodzi, jakich sie oplaca kupowac i do ilu ? i za ile ich sprzedac ? ile kosztuje Filipe Santana < czy jakos tak xD >

Jeżeli grasz na PC, a masz jeszcze np. laptopa, tablet, smartfon to możesz mieć na nich otwarty web app i jak znajdziesz kogos kto wydaje ci się, że jest droższy to wyszukujesz go szybko na web app'ie i już wiesz po ile chodzi :)

To samo tyczy się oczywiście konsol. Wtedy masz wolnego PC i na nim możesz sprawdzać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [Pytanie] Jak zarobic w fifie ?   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...