mRsas Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Witam chciał bym postawić serwer minecraft 20-30 slotów Pierwsze pytanie polecacie kupić VPS czy może jakiś gotowiec typu csrv Jeśli VPS to jaki w granicach do 90zł i taki który uciągnął by jeszcze ts-a 32sloty Jeśli gotowiec to jaki i gdzie ? I co sądzicie o wybraniu kimsufi z oferty OVH tego za 50zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cgregory Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 OVH ten za 50 zł powiadasz ? ja miałem i nie narzekałem a jeśli będziesz szukac moda pisz do mnie ;p PIWO TO MOJE PALIWO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mRsas Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 OVH ten za 50 zł powiadasz ? ja miałem i nie narzekałem a jeśli będziesz szukac moda pisz do mnie ;p A jak myślisz pociągnął by jeszcze tsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TenStylOdLajka Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 @up Z TS'em będzie ciężko. Ja bym Ci polecił kupić na zwykłym hostingu, nie VPS. Jeżeli chodzi o zwykły hosting to ~ CraftHost.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kyubi97 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Pod tyle slotów nie potrzebny ci VPS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.