Mario14125 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Witam serdecznie. Istnieje wtyczka do AMX MOD X dodająca roboty grające na serwerze które GameTracker wykrywa normalnie jako graczy? Widziałem że jest coś takiego na niektórych serwerach i działa to bardzo dobrze. Proszę o konkretne odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweu. Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Nazywa się to podboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario14125 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Jak to działa jeśli mogę wiedzieć? Chodzi o to że jak zainstaluje to od razu będą na serwerze? Mogę iść spać i będą grały? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweu. Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Dokładnie tak. W ustawieniach ustawiasz ile botów jest na serwerze itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario14125 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 I super. Dziękuję za odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.