sanandre Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Siema. Mam taki problem , pojechałem dziś do znajomych chciałem zobaczyć coś na telefonie patrze wyłączony ... Myśle rozładował się czy co włączam patrze a telefon sie sam zresetował ... Co się mogło stać bo ja nie mam pojęcia ... Telefon na gwarancji . Moje tut'y http://www.mpcforum.pl/topic/907802-tut-jak-zaoy-konto-na-cf-cn-chiny/ - Konto na CF CN Was też wkurza ten dźwięk przy dawaniu LIKE? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dwiesta Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Prawdopodobnie wgrano aplikację, lub coś w tym stylu, przez co OS działa nie tak jak powinien. Spróbuj wgrać/zainstalować/ zaktualizować androida. Jeśli sam nie potrafisz/ boisz się, pójdź do serwisu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobeM Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 sam go zresetowałeś, można przez przypadek nosząc telefon w kieszeni włączając pewnie nacisnołeś kombinacje klawiszy na reset If you = stupid then insert(foot.in.your.ass) end if Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.