xuminek12 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Siema mam pytanie macie moze jakiegos multiclienta do crossfire eu ? czyz cos takiego zeby odpalic pare cf ? Odnośnik do komentarza
mikoz498 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Niestety nie ma czegoś takiego. Lecz sam pomysł nie jest głupi Odnośnik do komentarza
sexyjestem Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Niestety nie ma, ale napisz pw, mogę popracować nad programem umożliwiającym to. Odnośnik do komentarza
OnlyShot Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Kiedyś dało się to zrobić Z tego co pamietam to trzeba było chyba zrobić obraz systemu i postawic na virtual boxie. Ale chyba juz nie dziala x Odnośnik do komentarza
Zarax Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Na Virtual boxie tworzysz wirtualną maszynę, a w niej napęd, następnie instalujesz system. Po instalacji cfa na tym drugim systemie normalnie włączasz>logujesz się do gry, potem na pierwszym systemie to samo. Tylko jest 1 problem...kiedyś coś tam wprowadzili, że wyskakuje błąd, a da się go naprawić w rejestrze po zmianie value przy sterowniku(już nie pamiętam) Za dużo bym pisał.. Takie gotowe multiclienty są płatne, wiem nawet, gdzie można taki kupić(błędy naprawione). Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.