^GimB^ Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Zostanę GameMaster'em Oferuje: -Współprace z team'em. -ogarnięty polski język. -Pomoc graczom. -Znajomość komend ( wystarczająco duże ). Wymagam: Współ-prace. Zaakcepotowanie mnie taki jaki jestem. Dobrej zabawy na serwerze. Krótko o mnie: A więc tak mam na imię Kacper mam 15 lat interesuję sie grami komputerowymi, Robienie serwerów Counter-Strike 1.6 Kontakt: PW GG:48206933 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^GimB^ Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 @ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^GimB^ Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 @ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^GimB^ Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 @ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solymr Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Temat nieaktywny od 3 dni.Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.