Gość Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Skasowałem folder mysql z /var/db i teraz chcę zainstalowac od nowa (mam serwer dedykowany) jak to zrobić? Tak jak na początku instaluje się wszystkie rzeczy porty itp? Dzięki za odpowiedź . Odnośnik do komentarza
Hostel_ViTali Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 hoł hoł to zaczynasz wszystko od początku bo tam ląduje wszystko co wgrywasz na server wgrywasz questa to zapisuje sie tam mob_ptoto item proto całe tabele navicata Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Mam kopie mysql . Zapomniałem o tym temacie tutaj wszystko bardziej opisane: http://www.mpcforum.pl/topic/1024326-problemmysql/ Proszę bez warna ja zapomniałem o tym temacie a w tamtym jest ładniej i lepiej opisane co się dzieje. Dziękuje. Odnośnik do komentarza
AincradOnline Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 hoł hoł to zaczynasz wszystko od początku bo tam ląduje wszystko co wgrywasz na server wgrywasz questa to zapisuje sie tam mob_ptoto item proto całe tabele navicata Od kiedy po wgraniu questa coś się zapisuje w mob_proto czy item_proto? Oj chyba nie idę z pędem czasu... Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 @ AincradOnline Widzę kolega up ma fajny serwer może mi możesz pomóc? Odnośnik do komentarza
Hostel_ViTali Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Od kiedy po wgraniu questa coś się zapisuje w mob_proto czy item_proto? Oj chyba nie idę z pędem czasu... Nie chodzi mi ze quest tylko wszystko sie tam zapisuje questy w quest item proto mob proto refine proto ty zawsze wszystko bieżesz dosłownie cale tabele navicat Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Ludzie czemu się kłócicie możecie mi pomóc w tym temacie? http://www.mpcforum.pl/topic/1024326-problemmysql/ Proszę o zamknięcie tego! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.