Risso Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Siema ! Orientuje się ktoś może czy jest jakaś możliwość zdobycia skina/skinu (nie wiem jak powinno być poprawnie), który już nie jest dostępny. Chodzi mi dokładnie o Twisted Fate Underworld. Jeśli tak to co mam zrobić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kleas Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 zobacz na ebay'u , myślę że jedynie tam , lub allegro z jakimś kodem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abcde1234 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Kolejny kidmoderator bez wiedzy, boże, wiedziałem, że tak będzie. Kody legacy są nie do zdobycia, kody tzw. e-bayowe to np. Riot Graves lub Pax Jax/Sivir/Singed, rozdawane są zazwyczaj podczas specjalnych eventów. Twisted Fate Underworld jest właśnie skórką legacy, która może zjawić się w wyprzedaży skórek legacy, Riot już taką jedną organizował, na początku tego roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriano™ Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Nie zdobędziesz skina który zostaw wycofany w żaden sposób, i nie radziłbym kupować kodów legacy bo albo są nie aktualne albo po prostu sprzedawca ma je z nieznanego zrodla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kleas Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Kolejny kidmoderator bez wiedzy, boże, wiedziałem, że tak będzie. Kody legacy są nie do zdobycia, kody tzw. e-bayowe to np. Riot Graves lub Pax Jax/Sivir/Singed, rozdawane są zazwyczaj podczas specjalnych eventów. Twisted Fate Underworld jest właśnie skórką legacy, która może zjawić się w wyprzedaży skórek legacy, Riot już taką jedną organizował, na początku tego roku. może i tak , lecz podałem mu po prostu strone gdzie może to sprawdzić , pomyśl logicznie a domyślisz się o co w tym wszystkim biega . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Risso Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 no szkoda, mama nadzieję, że ludzie z RIOT wpadną kiedyś na pomysł, aby dać szansę tym, którzy zaczęli grac później. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistrzu. Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Możliwe, że kiedyś otworzą tzw. 'skarbiec skinów'. Na początku S2 był on otwarty. Było tam wiele skinów legacy, które na dodatek były przecenione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PonyFag Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 na swieta bozo narodzeniowe byl otwarty skarbiec skorek legacy czasami w bundlach są do kupienia a ten tf chyba był na hallowen wypuszczony wiec najszybciej go zobaczysz jak otworzą skarbiec lub na hallowen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaSicPl Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Dobre jest też to, że po otwarciu skarbca skiny te są często przecenione. Ogólnie bardzo podoba mi polityka riot games, która z założenia nie robi p2w a gra pozostaje darmowa, a na skórki , które nic nie dają często trafiają się przeceny. B. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kakarotek Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Czyli możliwe że wtedy trafię nawet na Striker Ezreala? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.