Nuts. Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Da się jakoś wbić nielegalnie lvl? jeśli chcesz żebym znów odpowiedział, zacytuj mnie. Odnośnik do komentarza
BloodMaster600 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Jeśli masz ,,za dużo'' kasy, to możesz użyć triku Hunger Potion -> Max Potion. I tak w kółko. Ja takim sposobem jestem w pou na 106 lvl Odnośnik do komentarza
HoneyVodka Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 A nie lepiej przywrócić save Titanum Backupem? Ściągasz jakiś "zcheatowany" save i masz 70 lvl +999999999 golda. Oczywiście potrzebny jest root. / Odnośnik do komentarza
romanrex Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Ja polecam program freedom do golda, a do lewelu game cih(obie apki wymagają roota) Odnośnik do komentarza
Covver Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 SPOSÓB BEZ ROOTA: W google wpis ,,Hack pou no root'' i znajdziesz, pobierasz i masz. Z ROOTEM Rootujesz fona (dużo poradników masz) Pobierasz GameCih Szukasz tutów / bawisz sie opcjami Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.