danielhinz Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Witam, w nowej wersji Notepad++ jest podkreślanie słów pod względem błędów. Jak zmienić na j.pol? Bo mi wszystko podkreśla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoORNEL Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Nie pamiepętam dokładnej opcji ale szukaj leangue, jeżeli nie znajdziesz to prawdopodobnie sie nie da . Pomagam w tworzeniu for IPB za darmo. Trzy letnie doświadczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielhinz Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Samego Notepad++ mam po Polsku ale podkreślanie liczy mi polskie słowa jako złe Okej znalazłem można zamknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Ja z mety wyłączyłem, bo przeszkadza więcej niż pomaga. ALT+A Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adek1999 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 działa thx długo to mnie w kuzało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.