alemamfaze Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 co musze zrobic w bitwie historycznej zebym mial znow pelny magazynek ammo? Age is just a number Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chomiklol Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Wylądować na swoim lotnisku na którym zaczynasz gre . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alemamfaze Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 tyle wracania? ale na historycznych lamie strasznie i chyba zaczne grac znowu zrecznosciowki Age is just a number Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chomiklol Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Ja grałem zręcznościówki bardzo długo, ale teraz zacząłem grać HB i teraz nie brakuje mi kasy na samoloty i wystarczy 1 frag i jesteś na + z kasą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norus_PL Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Wszystko zależy na jakim tierze... Poza tym nie da się nauczyć w jeden dzień grania na HB... Zarabiam pieniądze tu - http://czarnyiczerwony.info/noroslaw , zalecam to także Tobie, nie jest to zanadto złożone, a zarobić można nieźle;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukass625 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Ja do piątego levela max leciałem zręcznościówki, do teraz tylko historyki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.