Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]ScoreBoardStats i Puste swiaty

GaCeL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam dla was parę pytań a oto one:

1. Czy dało by się zrobić albo czy jest taki plugin że jak pojawi się 2 graczy w lobby to automatycznie będzie odliczało ile czasu do rozpoczęcia np gry w chowanego. Mam plugin PropHunt

2. Czy dało by się zrobić albo czy jest taki plugin że ScoreBoardStats jest że ile jest Seekerów i Hiderów i Ile czasu do zakończenia rundy chowanego mam plugin PropHunt

3. Jak generować takie puste światy że tylko arenę tam wstawić tak jak jest np u Hypixela

4. Jak się nazywa taki plugin że klika się np na jakiś item prawym i otwiera się takie okienko i tam wybiera się coś warp'y czy coś.

To wszystko. :)

anNO14B_460sa.gif

Opublikowano

Naucz się pisać pluginy, serwery HyPixela mają autorskie pluginy :)

Jakiś problem? Napisz na PW

backtrack-it_userbar4.png?w=460

Opublikowano

1. tak jest taki plugin i raczej sam możesz zrobić że na chacie pokazuje sie komunikat ile czasu zostało

2. da rade coś takiego zrobić tylko musiałbyś pokombinować w configu scoreboard. jest takie coś na serverze hiden.net czy jakoś tak minecraftBremu gra na nim i ma pod filmem ip więc jak masz premium to możesz sprawdzić

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...