kingflame Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Nie mogę włączyć gry. Wchodzę w "graj teraz", ładnie pięknie włącza się okienko sprawdzania instalacji, pasek ładuje się do końca, okienko znika i nie dzieje się nic. W procesach bfupdater.exe znika, a bfp4f.exe nie włącza się w ogóle. Wolałbym ominąć reinstal - słaby net mam ( wczoraj gdy już miałem ponad połowę, brakło prądu ). Gra dodawana do rejestru. Ostatnio robiłem reinstal XP-eka i format. Przed formatem gra się włączała. Proszę o pomoc . EDIT. Sprawdzałem też na chrome - nie działa. Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię znajdą, zabiją i zjedzą Dobry post? Nie żałuj "lubię to" Odnośnik do komentarza
jarkx Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 może po formacie jakiś plik usuneło z folderu z grą Odnośnik do komentarza
kingflame Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 W sumie prawdopodobne. A może nie może utworzyć folderu w moje dokumenty? Mógłby mi ktoś up'nąć ten folder bo nigdzie go znaleźć nie mogę? Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię znajdą, zabiją i zjedzą Dobry post? Nie żałuj "lubię to" Odnośnik do komentarza
Piteraskwiat Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 O ile sie niemyle (Na wakacjach jestem) to BF w programach(Panel sterowania) Jest Battlefield Pla4Free i w nawiasie nazwa kompuera jesli tego nie masz musowo reinstall Odnośnik do komentarza
Cheyenne Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 miałem taki problem, gdy chciałem uruchomić grę na maszynie wirtualnej - nie rozwiązywałem go, ale przypuszczam że są to jakieś braki w sterownikach/bibliotekach (c++ runtime, .NET framework, etc.) Odnośnik do komentarza
GM4L_Katol Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 uruchom jako admin Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.