hades6666fm Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 mam trzy kości ram 2x1GB i 2GB i nie moge podpiąć 3 naraz bo komputer się nie włącza, moja płyta główna to gigabyte ga-945pl-s3p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rzary. Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Podaj model zasilacza. Zbij % razem z Majkelem! http://www.mpcforum.pl/topic/1349106-zbij-razem-z-majkelem/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MixxxMaster Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Jeśli masz 4 wejścia na ram spróbuj innych konfiguracji(w zmieniaj miejsca) i napisz czy zadziałało. Upewnij się czy wszystkie ramy są DDR2 lenovo 2.4GHz / 710M / 4GB / 1TB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz. Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 @up na bank ma wszystkie ddr2. jakby nie miał to by młotkiem musial to wbijac ;P spróbuj różnych kombinacji, raz włóż wszystkie a raz jedna ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobeM Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 jak można słoty pomylić ? nie musi sprawdzać wcale czy ma niewłaściwą pamięć bo to niemożliwe by ja nawet włożył czyli porada bez sensu ten badziew obsługuje tylko 2 GB RAM If you = stupid then insert(foot.in.your.ass) end if Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hades6666fm Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 próbowałem kombinowac z ustawieniami. udało mi się tylko podłączyć 1GB w pierwszym slocie a 2GB w trzecim slocie, ale jak próbuje wszystkie to już nie da rady <_< tylko że w tej chwili mam 3 GB ram i normalnie komp wykrywa że jest 3GB. jak można słoty pomylić ? nie musi sprawdzać wcale czy ma niewłaściwą pamięć bo to niemożliwe by ja nawet włożył czyli porada bez sensu ten badziew obsługuje tylko 2 GB RAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.