Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Czy opłaca się kupować WarZ

Zaid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , strasznie u mnie krucho z pieniędzmi , dlatego mam dylemat czy kupować WarZ , Grałem w DeadZ i było strasznie ciężko przez co po X samotnej próbie się trochę z niechęciłem , dlatego mam pytanie czy opłaca się kupować oryginalkę , czy będzie podobnie.

I druga sprawa , jak z cheaterami? ciężko? bo ponoć w DeadZ nie ma ani jednego (no prawie) a w WarZ roi się od nich ,bo nie chciał bym przez tydzień szukać snajpy , żeby ktoś mnie z ESP zabił

Opublikowano

Opłaca się, DeadZ jest o wiele bardziej pobugowane od WarZ, a poza tym PODOBNO mają dodać pojazdy, 4x większa mapa ma być itd. Fajnie się gra, ale jeszcze fajniej jest w grupie. Nie ciężko jest się grać nauczyć, także polecam :)

Opublikowano

Też to zauważyłem :D , zbierałem strasznie długo eq na 6 postaci , po czym chciałem pójść do safezonu , jak na razie raz zabił mnie jakiś gracz, a drugi zombie znikąd przenikające przez ścianę :D

Rekrut
Opublikowano

Czity to czity nie opłaca się grać snajpą w warZ ;/ a to dla tego ze ruscy graja tak znajdz ryska bez czita to jestes fajny na spotkanych 20 ruskow 18 czity a to dla tego ze nie było zabezpieczeń od samego początku muszą coś z tym zrobić ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...