Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Agrar Simulator 2012 Multiplayer

Spiker556

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ostatnio kupiłem sobie agrara 2012 razem z kumplem .

Chcieliśmy grać na multi razem ale nie możemy ponieważ ani ja ani on nie mamy żadnych serwerów na lan i na intermet. Pisze że jest zero :(

Próbowaliśmy robić serwer ja robiłem u siebie i on u siebie i też nie było tego serwera na internet

PS . Obydwoje mamy orginalną werjsę gry

Z góry dzięki :D

1312454350-U203760.png

Budowniczy
Opublikowano

Macie inne wersje gry, inna wersja, powoduje, że na jednej wersjii, wyświetlają ci się tylko serwery pod tą wersje co masz Agrar, a twój kolega ma inną i dlatego, wam nie działają, więc nic nie zdziałacie, poprostu to nie jest błąd ani problem, tylko WERSJA GRY,

a więc na nic robienie serwerów itp. bo tylko te osoby będą mogły wejść na serwer, pod która mają wersje gry :P

Pozdrawiam, jeśli masz jeszcze jakieś pytania pisz w odp.

Opublikowano

Macie inne wersje gry, inna wersja, powoduje, że na jednej wersjii, wyświetlają ci się tylko serwery pod tą wersje co masz Agrar, a twój kolega ma inną i dlatego, wam nie działają, więc nic nie zdziałacie, poprostu to nie jest błąd ani problem, tylko WERSJA GRY,

a więc na nic robienie serwerów itp. bo tylko te osoby będą mogły wejść na serwer, pod która mają wersje gry :P

Pozdrawiam, jeśli masz jeszcze jakieś pytania pisz w odp.

to co morzemy zrobić abyśmy mogli grać razem ?

1312454350-U203760.png

Budowniczy
Opublikowano

@Spiker556 nie nie możecie, ponieważ macie inne wersje gry, a to coś się różni, o wiele ...

A więc niema mowy o graniu, więc przepraszam, ale to nie moja wina, tylko gry wina :P

Pozdrawiam.

Opublikowano

@Spiker556 nie nie możecie, ponieważ macie inne wersje gry, a to coś się różni, o wiele ...

A więc niema mowy o graniu, więc przepraszam, ale to nie moja wina, tylko gry wina :P

Pozdrawiam.

Nie no spx tylko tak się pytałem .. :D To troszke do kitu. Ale nie rozumiem tego że ja nie mam żadnych serwerów w każdej część tej gry od 2011 - 2013. Gdy wchodze na multi to niema żadnych serwerów. Chciałbym chociaż z kimś innym pograć ale nie mogę bo nie mam żadnych serwerów

1312454350-U203760.png

Budowniczy
Opublikowano

Bo ta gra, ma wiele błędów (bugów) które są na MultiPlayerze, więc nie zagrasz nawet, z nikim, ponieważ ta gra no to tak jak mówiłem jest zbugowana, inaczej mówiąc na 100% nie zagrasz.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Bo ta gra, ma wiele błędów (bugów) które są na MultiPlayerze, więc nie zagrasz nawet, z nikim, ponieważ ta gra no to tak jak mówiłem jest zbugowana, inaczej mówiąc na 100% nie zagrasz.

Pozdrawiam.

Noto widzę że skopali strasznie ten tryb Multiplayer ehhh... chyba czas się przesiąść na ls 2013 :D

1312454350-U203760.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...