Skocz do zawartości

[Pytanie] 40 rp ?

-ziomek-

Rekomendowane odpowiedzi

Konto > Brakujące statystyki

Pisz do angielskiego szybciej odpisują przeważnie niż polscy. Piszesz że brakuje ci "suma rp" RP do postaci. Oni odpiszą coś w stylu

Witaj "Imię"

Przeważnie nie dajemy RP za darmo, lecz mogę zrobić dla ciebie wyjątek tylko raz. Musisz "bla bla bla" piszesz wiersz, wysyłasz obrazek (google grafika wpisujesz np. soraka drawing) kopiujesz obrazek zmieniasz nazwę wypełniasz wzór który napisali i do załacznika obrazek wklepujesz i czekasz parę h i masz.

csyt2-signa.png

Czemu pieprzony mod nie robi nic z tymi debilami?! Oni lamia regulamin, nie potrafia uzywac opcji szukaj, no kurwa. Ktory to juz temat nt tych RPkow? 10? 15? 25? Dajcie mi warna, prosze bardzo, wtedy ja was zglosze.<br />

Jungle - Lee Sin

Solo top - Tryndamere

Mid - Fizz

ADC - Blue Build Sivir

Support - Blitzcrank/Janna

Polski support odpisał mi po 2 godzinach od wysłanego zgłoszenia. Brakowało mi ok 40 rp do skórki, napisali że zazwyczaj tego nie robią ale dodadzą mi te punkty ze względu na bardzo ładny rysunek.

Proponuję się postarać i ładnie napisać do polskiego supportu. Lepiej, przejrzyściej i prościej

szafanaciuchy_eune_91_3_nozg.png

Są brązy i głupie brązy, ale żeby do Hogwardu sie nie dostać?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [Pytanie] 40 rp ?   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...