-ziomek- Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Słyszałem że riot powinien mi dac 40 rp brakuje mi do postaci jak mam to napisać i do jakiego dzaiłu za pomoc like x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PonyFag Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 może dać nmw czy do 30 max i tylko nie do tych z wyprzedazy support i cos zwiazane z kontem musisz jakis rysunek dac :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orenzadol Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Narysuj im jakiś obrazek , napisz jakiś wierszyk lub wymyśl coś związanego z lolem Tutaj masz link : https://support.leagueoflegends.com/home Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-ziomek- Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Wysłałem i wierszyk po jakim czasie mogę się spodziewać odp ? x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Napisz do angielskiego bo tam odpowiedzą Ci dość szybko a w polskim możesz nawet tydzień poczekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jutrojembekon Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Wysłałem i wierszyk po jakim czasie mogę się spodziewać odp ? Mają na to 30dni, aczkolwiek możesz spodziewać się odpowiedzi już po kilku dniach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ D-VorT Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Konto > Brakujące statystyki Pisz do angielskiego szybciej odpisują przeważnie niż polscy. Piszesz że brakuje ci "suma rp" RP do postaci. Oni odpiszą coś w stylu Witaj "Imię" Przeważnie nie dajemy RP za darmo, lecz mogę zrobić dla ciebie wyjątek tylko raz. Musisz "bla bla bla" piszesz wiersz, wysyłasz obrazek (google grafika wpisujesz np. soraka drawing) kopiujesz obrazek zmieniasz nazwę wypełniasz wzór który napisali i do załacznika obrazek wklepujesz i czekasz parę h i masz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xamizoo Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Czemu pieprzony mod nie robi nic z tymi debilami?! Oni lamia regulamin, nie potrafia uzywac opcji szukaj, no kurwa. Ktory to juz temat nt tych RPkow? 10? 15? 25? Dajcie mi warna, prosze bardzo, wtedy ja was zglosze.<br /> Jungle - Lee Sin Solo top - Tryndamere Mid - Fizz ADC - Blue Build Sivir Support - Blitzcrank/Janna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aster2000 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Polski support odpisał mi po 2 godzinach od wysłanego zgłoszenia. Brakowało mi ok 40 rp do skórki, napisali że zazwyczaj tego nie robią ale dodadzą mi te punkty ze względu na bardzo ładny rysunek.Proponuję się postarać i ładnie napisać do polskiego supportu. Lepiej, przejrzyściej i prościej Są brązy i głupie brązy, ale żeby do Hogwardu sie nie dostać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.