Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowe szablony

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Póki co masz trzy szablony i nie ma za dużo do oceniania, Lecz sam pomysł dobry jeśli zaoferujesz dużą ilość takich szablonów to na 100% Wypali ;) Powodzenia w pracy :P

EDIT:

Wchodząc na stronę wyskoczył mi komunikat o złośliwym oprogramowaniu...

@Down

U mnie natomiast chrome :x

Opublikowano

Póki co masz trzy szablony i nie ma za dużo do oceniania, Lecz sam pomysł dobry jeśli zaoferujesz dużą ilość takich szablonów to na 100% Wypali ;) Powodzenia w pracy :P

EDIT:

Wchodząc na stronę wyskoczył mi komunikat o złośliwym oprogramowaniu...

Doładnie, firefox nie chciał mnie tam wpuścić...

Wykonuje strony na zlecenie, tematyka dowolna. Szablon moze byc dostarczony przez klienta. Strony da sie podpiac pod gry lub inne skrypty serwisow internetowych. Mozliwa jest integracja z gotowym forum. Wszelkie informacje na priw, lub gg 9332277

Opublikowano

Szablony nie są piękne, jednak pierwszy nawet, nawet. Polecam ci zapisać sie na płatny kurs css, php :)

Pomagam w tworzeniu for IPB za darmo. Trzy letnie doświadczenie.

Opublikowano

BUAHAHAHHAHAHA Twój szablon jest kradziony.

Pewna strona oferująca szablony ma ten szablon i jest autorsko przez nich wykonany. :)

Ogólnie nie ma nic oceniać, a szablony które "oferujecie" też nie są "autorskie" (wasze) tylko z neta i przetłumaczone !!!!

Opublikowano

BUAHAHAHHAHAHA Twój szablon jest kradziony.

Pewna strona oferująca szablony ma ten szablon i jest autorsko przez nich wykonany. :)

Ogólnie nie ma nic oceniać, a szablony które "oferujecie" też nie są "autorskie" (wasze) tylko z neta i przetłumaczone !!!!

Tu się kolego mylisz, wszystkie nasze szablony są przez nas wykonane od zera. To że jest podobny to nie znaczy że nie nasz. Lepiej się kolego wstrzymaj z oszczerstwami.

Jutro pojawi się kolejny szablon :)

Opublikowano

Mi się bardzo podoba 3 , ale lepiej jakbyście robili to w HTML5.

A co do kolegi do góry co sugeruje , że są "kradzione" , sprawdź lepiej dokładnie szablon i kod źródłowy.

Opublikowano

Szablony całkiem całkiem.

Ten drugi szablon mi się podoba ;) Nie mam żadnych zastrzeżeń.

Szkoda tylko, że są tylko 4 szablony.

Opublikowano

Co ty gadasz jak te szablony nie są autorskie widziałem je na innych stronach, większego kitu nie możesz wcisnąć. To moja opinia...

następne nieuzasadnione oszczerstwa..

To że jest podobny to nie znaczy że nie nasz.

Opublikowano

Szczerze powiedziawszy ten ostatni już gdzieś widziałem. Linku Ci nie podam bo nie pamiętam, ale był to serwis SPRZEDAJĄCY szablony.

Może i macie podobne, lecz odwzorowywanie i lekka edycja cudzych prac to nie jest najlepsza reklama..

To są same HTML i CSS? Bo wyczuwam w nich PHP...

Opublikowano

Szczerze mówiąc jest coś co mnie jakoś nie przekonuje do autentyczności szablonu.. Szczerze mówiac wcześniej na to nie zważałem..

Mówię tutaj o hiszpańskiej wersji Lorem Ipsum (chyba hiszpańska :D ). Polacy zwykle używają angielskiej bądź polskiej wersji.. ale nie hiszpańskiej.

Opublikowano

ehh, skopiowałem tekst z pierwszego lepszego szablonu w necie, bo nie chciało mi się pisać byle czego po polsku ;p to jest wpisane po to, żeby pokazać jak wygląda uzupełniony szablon, przecież nie robię gotowej strony, tylko sam szablon, który ktoś sam uzupełni, a pisanie byle czego po polsku dziwnie wygląda ;p

ale nie chce mi się 3x tego samego powtarzać więc powiem tyle, że jest nowa domena :)

www.darmoweszablony.biz

jutro zostanie wszystko przestawione na nową domenę

Opublikowano

jakim prawem przywłaszczasz sobie prawa autorskie ?

@edit

To twoje prace, zwracam honor.

CPU: Intel Pentium G2030 @ 3.0GHz x2 | GPU: Gigabyte Radeon HD 7790 | RAM: 4GB DDR3

lamborginiaventadorsyg1.png

Lamborghini Aventador

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...