BlueDej Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 siemanko tak jak w temacie szukam jakiegos programu ,packera ktory zapakuje mi pliki do formatu EXS badz zmieni rozszerzenie z eix/epk na EXS pisac pisac daje sporo +++++ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AnonimowyUser Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Otwierasz binkę hex edytorem, szukasz ciągu "eix", zmieniasz na dowolny 3-znakowy, szukasz ciągu "epk", zmieniasz na dowolny 3-znakowy, zmieniasz rozszerzenia plików, gotowe! Choć to żadne zabezpieczenie. http://www.mpcforum....l-metin2-tools/ tutaj masz zabezpieczenie aby ustrzec sie przed rozpakowaniem pllikow ale trzeba sie umiec tym obslugiwac tuta masz w poscie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlueDej Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 ale ja nie chcem sie zabezpieczac tylko rozpakowac pliki i potem znow je zapakowac pliki sa w rozszerzeniu EXS i jest problem nie mam czym tego dokonac napiasz do mnie na gg 41130408 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vertisan Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Programem "ExtraRenamer" możesz zmienić rozszerzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexicoll Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Temat nie aktywny 3 dni. Zamykam CYTOWAĆ MOJE POSTY, JEŚLI LICZYCIE NA POMOC !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.