BlackJJay Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Kupiłem Medal of Honor 2010. Zainstalowałem... Chciałem zagrać, wyskoczyło że gra potrzebuje aktualizacji. Zgodziłem się ale piszę że nie mogę bo nie jestem administratorem. Ale mam administratora. Próbowałem nawet na koncie głównym komputera. Jaki jest problem ? Odnośnik do komentarza
jakub99941 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 gra na steam? Origin? Z humble bundle? Reinstalowales? Odnośnik do komentarza
BlackJJay Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Z humble bundle na origin. Odnośnik do komentarza
jakub99941 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 a wrzuc na steam moze wina origina, ja chcialem gry na origin to nawet wrzucic nie moglem a potem sie skaplem ze na steam mozna wszystkie keye i juz origina tego gowna widziec nie chce Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.