Qotho Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 1. SIDO : 2. SSIO : Miłego Słuchania : ) ( Mam nadzieję ! ) Ad meliora tempora, Przyjacielu : ) Odnośnik do komentarza
matheeo1337 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 1. SIDO : 2. SSIO : Miłego Słuchania : ) ( Mam nadzieję ! ) yyy no i? Te grupy z niemiec może są spoko ale i tak jeśli mam słuchać hh z zagranicy to USA>reszta świata Odnośnik do komentarza
Tyśka Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Jakoś niemiecki do mnie nie przemawia... po prostu nie mogę ;p Nie znaczy, że hejtuje... po prostu nie dla mnie Odnośnik do komentarza
DeadCampeon Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Do mnie też jakoś nie przepadają te grupy, chociaż kto co lubi. Ja wolę hip-hop z USA i Europy- tyle wystarczy. Z Niemiec jedynie kojarzę Azyla-nawet spoko raper Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.