barabaszek5 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Siema, mam pytanie, jak nazywa się taki mod, który pokazuje mi słabe punkty czołgów, żebym wiedział w co strzelać ?? np na tym filmie koleś to chyba ma bo mu pokazuje kolorkami te słabe punkty czołgu na początku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkarol21621 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 wot-shot.com/zone_penetration_of_the_tank/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKS™ Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Czytaj komentarze pod filmikiem. jest tam napisane " hitzone". A gdy wiesz jak się nazywa to nie trudno znaleźć download'a. by Presidont Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam_1993 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Siema, mam pytanie, jak nazywa się taki mod, który pokazuje mi słabe punkty czołgów, żebym wiedział w co strzelać ?? np na tym filmie koleś to chyba ma bo mu pokazuje kolorkami te słabe punkty czołgu na początku. hit MPCforum ale nie polecam . Popatrz na zdjecia i zapamietaj 1 Widzisz właz wal w niego wszystko wejdzie ( nie zawsze ale na 10/8 powinno ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKS™ Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 hit MPCforum ale nie polecam . Popatrz na zdjecia i zapamietaj 1 Widzisz właz wal w niego wszystko wejdzie ( nie zawsze ale na 10/8 powinno ) Brawo jesteś kolejną osobą, która daje odpowiedź która została już podana. Nie tylko właz w czołgi jest słabym punktem. Jeśli ty strzelasz tylko w niego to pozdrawiam. Hitzone jest warty polecenia. Jeśli jesteś początkującym to nauczy cie to gdzie szukać wekspotów i gdzie strzelać. by Presidont Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barabaszek5 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 No właśnie jestem początkujący dopiero, i ja np. zawsze napieprzałem w przód czołgu *.* Hejtujcie teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKS™ Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 No właśnie jestem początkujący dopiero, i ja np. zawsze napieprzałem w przód czołgu *.* Hejtujcie teraz Nie ma co hejtować. Sam tak strzelałem. To normalne u człowiek, który zaczyna dopiero przygodę z WoT. by Presidont Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ajhaad Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 http://playernotes.pl/2012/01/przeglad-dodatkow-do-gry-world-of-tanks/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.