Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak nazywa się mod na tym filmiku

barabaszek5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam pytanie, jak nazywa się taki mod, który pokazuje mi słabe punkty czołgów, żebym wiedział w co strzelać ?? np na tym filmie koleś to chyba ma bo mu pokazuje kolorkami te słabe punkty czołgu na początku.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Czytaj komentarze pod filmikiem. jest tam napisane " hitzone". A gdy wiesz jak się nazywa to nie trudno znaleźć download'a.

1376908392-U992821.png

by Presidont

Opublikowano

Siema, mam pytanie, jak nazywa się taki mod, który pokazuje mi słabe punkty czołgów, żebym wiedział w co strzelać ?? np na tym filmie koleś to chyba ma bo mu pokazuje kolorkami te słabe punkty czołgu na początku.

hit MPCforum ale nie polecam .

Popatrz na zdjecia i zapamietaj 1

Widzisz właz wal w niego wszystko wejdzie ;) ( nie zawsze ale na 10/8 powinno )

Opublikowano

hit MPCforum ale nie polecam .

Popatrz na zdjecia i zapamietaj 1

Widzisz właz wal w niego wszystko wejdzie ;) ( nie zawsze ale na 10/8 powinno )

Brawo jesteś kolejną osobą, która daje odpowiedź która została już podana. Nie tylko właz w czołgi jest słabym punktem. Jeśli ty strzelasz tylko w niego to pozdrawiam.

Hitzone jest warty polecenia. Jeśli jesteś początkującym to nauczy cie to gdzie szukać wekspotów i gdzie strzelać.

1376908392-U992821.png

by Presidont

Opublikowano

No właśnie jestem początkujący dopiero, i ja np. zawsze napieprzałem w przód czołgu *.* Hejtujcie teraz xD

Nie ma co hejtować. Sam tak strzelałem. To normalne u człowiek, który zaczyna dopiero przygodę z WoT.

1376908392-U992821.png

by Presidont

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...