pol533 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Mam problem dotyczący trybu gry mirror (rozgrywka z tymi samymi bohaterami). Chciałbym rozegrać parę partyjek z kolegami tylko nie wiem jak mógł bym odpalić taki tryb gry odnalazłem parę zagranicznych stron poświęconą temu tematowi tylko że w angielskim jestem raczej zielony. Więc prosił bym o wyjaśnienie mi tego łopatologicznie lub przekazaniu innego tematu jeżeli któryś bym pominą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uwotm9. Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Wchodzisz w Graj -> Utwórz nową poczekalnię. Zapraszasz znajomych i robicie teamy np. 3v3. Potem w ustawieniach poczekalni, jako mod wybierasz 'All Mid' i potem każdy wybiera np. Pudge. Na pubie tak nie można grać, jedynie właśnie z kolegami czy coś takiego. he? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korciok Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Zawsze możesz szukać na czatach SHOM'ów (same hero only mid) albo szukać mid only na D2Ware. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukass625 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Moim zdaniem to nawet lepiej, że w zwyczajnych grach nie jest możliwe grą takimi samymi postaciami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.