Skocz do zawartości

[Pytanie]Jaki ekwipunek na 60lvl ?

Skara90210

Rekomendowane odpowiedzi

Właśnie dobiłem 60 poziom manipulującym czarodziejem i nie wiem jaki ekwipunek kupić. ( wiem, że epicki ale dokładnie jaki bo tam sporo tego jest a nie chce wydać na darmo diamentów? ) Mam około 70k AD + kamienie na poziomie 5 przygotowane.

CPU : Core i5 3470   3.8 Ghz //  GPU : Palit GeForce GTX 960 OC // PSU : Deus G1 500W   //  CASE :  Brutus M23  // MOBO : Z77A-G43  // RAM : 6GB DDR3   //  HDD : Barracuda 500GB     

Monitor : X2377HDS-B1 ( 23 Cal )

24dnacg.png

- (ramiona, pancerz, buty, głowa) 2 item Maga areny (ozdrowienie) oraz 2 itemki skupionych magów.(krytyk)

- broń - płonący okruch ognia żywiołów.

- talizman - tkacza Cienia

-Naszyjnik - manipulacji wielkiego nadzorcy niewolników
-pierścienie - 2 sztuki Pomniejszy pierścień manipulacji wielkiego nadzorcy niewolników
-Pas - pas manipulacji wielkiego nadzorcy niewolników lub Zabójczy tajemny pas.
Na początek takie EQ będzie najlepsze ;)
Na Atak polecam wkładać przebicie pancerza lub ozdrowienie ponieważ moc malutko do pvp jednak daje, na obronę to obronę, użytkowe szybkość ruchu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [Pytanie]Jaki ekwipunek na 60lvl ?   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...